kozan.gr: Γ. Ζεμπιλιάδου κατά Κασαπίδη: “Ο Πρωθυπουργός έφυγε από την Δ. Μακεδονία έχοντας την εντύπωση πως τα προβλήματά μας λύνονται με τη σήραγγα της Κλεισούρας και το υδρογόνο – Ότι οι άνθρωποι μας πηγαίνουν για σεζόν στην Μύκονο και την Σαντορίνη κι όχι επειδή δεν έχουν δουλειά. Πιστεύει ότι το αεροδρόμιο λειτουργεί, ο κάθετος άξονας είναι σε εξέλιξη κι ο σιδηρόδρομος είναι προ των πυλών. Το γεγονός ότι ερήμωσε η περιοχή πιθανό να αποδίδεται ότι οι άνθρωποι μας αναζητούν ταξιδιώτικες εμπειρίες. (Βίντεο 30′)

17 Φεβρουαρίου 2023
13:17

“Ο Πρωθυπουργός έφυγε από την Δ. Μακεδονία έχοντας την εντύπωση πως τα προβλήματά μας λύνονται με τη σήραγγα της Κλεισούρας και το υδρογόνο. Ότι οι  άνθρωποι μας πηγαίνουν για σεζόν στην Μύκονο και την Σαντορίνη κι όχι επειδή δεν έχουν δουλειά. Πιστεύει ότι το αεροδρόμιο λειτουργεί, ο κάθετος άξονας είναι σε εξέλιξη κι ο σιδηρόδρομος προ των πυλών. Το γεγονός ότι ερήμωσε η περιοχή πιθανό να αποδίδεται ότι οι άνθρωποι μας αναζητούν ταξιδιώτικες εμπειρίες. Κυριάκο εμάς να ακούς. Καλό το αυτοκίνητο που οδήγησες αλλά είναι δανεικό, καλές οι κοιλάδες του υδρογόνου αλλά εδώ έχουμε βουνά τα προβλήματα και κοίταξε την επόμενη φορά που θα έρθεις γιατί μπορεί να μην βρεις κανέναν από εμάς εδώ”. Μ’ αυτές τις κουβέντες  ξεκίνησε τη συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Γ. Ζεμπιλιαδου με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, καταλογίζοντας μια σειρά από ευθύνες στον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη.

Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Χριστοφορίδης ανέφερε πως ο Περιφερειάρχης  υπέκυψε στις εντολές της κυβέρνησης και δεν έκανε ούτε μια μικρή διαμαρτυρία για το Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης όταν το περιφερειακό συμβούλιο κατέκρινε τις θέσεις  του Σχεδίου, ενώ τον κατήγγειλε για απλοχεριά με τα χρήματα των πολιτών, για έλλειψη διαφάνειας κι αλαζονεία. Τέλος ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Στρατάκης ανέφερε όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές το φαινόμενο σε ζητήματα νομιμότητας των πράξεων σε θέματα εξυπηρέτησης, προσλήψεων ημετέρων και ρουσφετιών, θα εντείνεται.

kozan.gr

26 σχόλια

  • εμείς φύγαμε, γιατί βύσματα καβανζοναν τα πάντα. Να τα βάλετε…παλιό καβάντζες τώρα που η Κοζάνη έχει λιγότερη αξία από ένα χωριό την Αλβανία….

    • Όταν φεύγουν οι άνεργοι αυτό σημαίνει μετανάστευση, εσωτερική και εξωτερική, μαρασμό και οικονομική εξαθλίωση. Θα ξαναζήσει η περιοχή εποχές που οι κάτοικοι διασκορπίστηκαν σε όλο τον πλανήτη, Αυστραλία, Καναδά Γερμανία κλπ. Αυτό είναι το …επίτευγμα του Κούλη!!

  • Γεωργία μην λες πολλά γιατί σε λίγους μήνες θα είμαστε μαζί κυβέρνηση,!!!! Δηλαδή ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ!!! ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;;;;

  • Δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει κανείς το ατελείωτο κουράγιο της Ζεμπιλιαδου. Μετά από τόσες “ήττες” και 3-4ες θέσεις στο πρωτάθλημα των εκλογικών αναμετρήσεων δεν λέει να κατανοήσει και να ερμηνεύσει το τι φταίει. Νομίζω ότι αν και τώρα το αποτέλεσμα είναι αντίστοιχο θα πρέπει να σκεφτεί αλλιώς και να αφήσει κάποιον νεότερο να τραβήξει το κάρο.

    • Η ήττα ήταν δική μας που εμπιστευτήκαμε το «καλό παιδί» και σαν πρόβατα ψηφίσαμε τον εκλεκτό ! Η κατάσταση δεν είναι η ίδια. η Γεωργία είναι η μόνη λύση

    • Το πρόβλημα έιναι ότι περιφεριάχης στην Δυτ Μακεδονία ανέκαθεν εκλέγεται βάση κομματικής γραμμής και πεποίθησεων και όχι ικανοτήτων.
      Αν ο κόσμος καθόταν σοβαρά να σκεφτεί πριν ψηφήσει δε θα σηζητόυσαμε τώρα ποιος είναι αξιός κλπ

      Η Ζεμπιλιάδου έιναι έτη φωτός μπρόστα απο τον Κασαπίδη σε γνώσεις εμπειρία και ικανότητες.

  • Αφήστε τις φθηνές και αόριστες εκφράσεις,κουρασες Γεωργία,λαικιζεις Γεωργία,προκαλείς εντυπώσεις κυρία Ζεμπιλιαδου….Η Γεωργία μιλάει πάντα με αριθμούς, επιχειρήματα,που δυστυχώς για εμάς τους κατοίκους της δυτικης Μακεδονιας επαληθευονται.Εσεις έχετε επιχειρήματα για να την διαψευσετε;;;
    Τα 4 χρονιά απραξίας και ανυπαρξίας του περιφερειαρχη τελειώνουν τον Οκτώβριο.
    Η κατάσταση στη δυτικη Μακεδονια ,επιβάλει την διοίκηση της περιφέρειας να την αναλάβει μια αρχή με όραμα, στόχους και εφικτό πρόγραμμα, που επιτέλους θα δώσει ζωη στην ερημωμενη και ξεχασμένη, από την πολιτική ηγεσία της χώρας,περιφέρεια δυτικης Μακεδονιας. Αυτή λοιπόν είναι μόνο η Γεωργία Ζεμπιλιαδου!!

  • Μπορεί ο Μητσοτάκης να κράτησε τα προσχήματα για στήριξη Κασαπίδη
    οι αναφορές που φτάνουν στην Πειραιώς είναι καταιγιστικές.
    Έτσι ο πρωθυπουργός βρήκηε την ασφαλιστική δiκλείδα όπου δίνει
    το ελεύθερο στους αποτυχόντες υποψηφίους να δοκιμάσουν στην Περιφέρεια.
    Και ο νοών νοείτο…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.