Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Επίσκεψη στην Κύπρο για τη διερεύνηση νέων ακαδημαϊκών συνεργασιών

22 Φεβρουαρίου 2023
08:47

Στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής εξωστρέφειας και διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και με τη χρηματοδότηση του προγράμματος Erasmus+, η Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών Καθηγήτρια Ανδρονίκη Καταραχιά και η Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Καθηγήτρια Ηλέκτρα Πιτόσκα πραγματοποίησαν σημαντικές επαφές με τον Έλληνα Πρέσβη στην Κύπρο και με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας με σκοπό την ενίσχυση της διεθνούς ακαδημαϊκής παρουσίας του ΠΔΜ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης διερευνήθηκαν οι δυνατότητες αξιοποίησης και εντατικοποίησης των υφιστάμενων συνεργασιών του ΠΔΜ με Κυπριακά πανεπιστήμια καθώς και η διεύρυνσή τους σε νέα ιδρύματα και νέα αντικείμενα.

Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας υλοποιούνται ήδη κοινά προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών και συνεπίβλεψης διδακτορικών διατριβών με πανεπιστήμια της Κύπρου.

 

2 σχόλια

  • πήγατε εκδρομή με το ερασμους και είπατε να κάνετε και μια συζήτηση να δικαιολογήσετε τα έξοδα μετακίνησης!

    Αν κόπτεστε τόσο πολύ για συνεργασίες πηγαίντε στα γιάννενα και δείτε το βιομηχανικό πάρκο και μετα κάντε όσες συζητήσεις θέλετε με τους 4 βουλευτές του νομού! αλλά μάλλον δε θέλετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.