Ο Γιώργος Αδαμίδης δε χρειάζεται συστάσεις και γλαφυρές περιγραφές (Γράφει ο Γ. Φασίδης)

28 Φεβρουαρίου 2023
10:03

 

Ο Γιώργος Αδαμίδης δε χρειάζεται συστάσεις και γλαφυρές περιγραφές. Μετά από την μακροχρόνια πορεία του στο συνδικαλιστικό κίνημα έχω πλέον την αίσθηση ότι δεν χρειάζεται ΚΑΝ να αναφέρουμε το επίθετό του. Το όνομά ΓΙΩΡΓΟΣ, από μόνο του, είναι αρκετό όταν έχει χώρο αναφοράς το συνδικαλιστικό κίνημα. Ανδρώθηκε και άνδρωσε το συνδικάτο ανεβάζοντας τον πήχη όλο και υψηλότερα. Δεν του χαρίστηκε τίποτα. Δούλεψε σκληρά και έφθασε ψηλά.

Διάβασε, ενημερώθηκε και απέκτησε περγαμηνές αξιοζήλευτες από πολλούς. Από τις θέσεις που εκπροσώπησε όλους εμάς τους εργαζόμενους, στάθηκε ανώτερος των περιστάσεων και έδωσε τις μάχες. Ακούραστα και ασυμβίβαστα. Για τον εργαζόμενο, την επιχείρηση, τον καταναλωτή ήταν πάντα ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΑΝΤΑ. Διδαχθήκαμε πολλά από τον Γιώργο και σαν εργαζόμενοι ωφεληθήκαμε τα μέγιστα σε δύσκολες εποχές. Για τον Γιώργο δεν υπήρχε «δεν πρόκειται να γίνει». Υπήρχε «θα το προσπαθήσουμε και ας γίνει ότι καλύτερο μπορούσε». Του χρωστάμε πολλά. Πάνω από όλα όμως του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο συγνώμη για τις φορές που άθελά μας ίσως να τον στενοχωρήσαμε. Ο Γιώργος έδωσα τα πάντα για ΟΛΟΥΣ.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν παρατάξεις, είναι εργαζόμενοι. Με την αυλαία της εκλογικής διαδικασίας στη ΓΕΝΟΠ να έχει πέσει δίνοντας την πρωτιά στη ΔΑΚΕ, εύχομαι στον Γιώργο να είναι πάντα γερός και υγιής. Εύχομαι για πολλά χρόνια ακόμα να συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα δυναμισμού, βέβαιος ότι θα προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό, πάντα και παντού. Φίλε Γιώργο, καλή δύναμη και δημιουργική συνέχεια. Να είσαι πάντα καλά. Εύχομαι η νέα σύνθεση της Ομοσπονδίας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όπως στάθηκε ως τώρα, για το καλό ΟΛΩΝ μας.

21 σχόλια

  • Οι εργαζόμενοι δεν έχουν παρατάξεις, είναι εργαζόμενοι. Με την αυλαία της εκλογικής διαδικασίας στη ΓΕΝΟΠ να έχει πέσει δίνοντας την πρωτιά στη ΔΑΚΕ……

    φτάνει ρε Φασιδη φτάνει είμαστε κλειστή κοινωνία και γνωριζόμαστε πολύ καλά.
    ΥΓ: θυμήσου τι έλεγες εσύ για την διάλυση της ΔΕΗ
    Για την τριχοτομηση για το κλείσιμο μονάδων κτλ κτλ.

    κρίμα..

  • Ότι και να πεις Γιάννη μικρός θα είσαι στον Σπάρτακο. ο Γιώργος τελείωσε από γένοπ και από ΓΕΣΣΕ και από βουλευτής τι Εμινέ στην περιφέρεια η στον δήμο Κοζάνης

  • Το μόνο σωστό στο όλο κείμενο :”Οι εργαζόμενοι δεν έχουν παρατάξεις, είναι εργαζόμενοι.” Και κατόπιν αυτού προκύπτει και η ερώτηση :
    Οι συνδικαλιστές, γιατί πάντα είχαν παρατάξεις?

  • Γιαννάκη είσαι μικρός και η κοινωνία μας είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε !!!!!!!χαλάρωσε οι εργαζόμενοι έχουν κρίση και δεν ξεχνάνε,το που και πόσο δούλεψαν κάποιοι ασε να το γνωρίζουμε εμείς οι παλαιότεροι.Αν θέλεις να ασχοληθείς με το συνδικάτο ξέχνα το παλαιό και δες το σήμερα και αύριο……Φιλικά….

  • Αυτοί όλοι οι συνδικαλιστές γνωρίζουν άραγε τι θα πει δουλειά;εργασία;ξέρουν άραγε τα ορυχεία και οι ατμοηλεκτρικοι σταθμοί που είναι;

  • ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ? ΑΦΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ 60 PLUS. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΙΓΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ.

    • ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΒΟΥΝΟΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΤΟΥΣ ΖΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ .

  • Ασφαλώς κύριε Φασίδη έχετε ακουστά για τα ΝΟΜΕ(το χαράτσι που πλήρωνες στην ευρωπαΐκή ένωση για την μη συμμόρφωση πώληση μονάδων)
    700 εκατομμύρια το χρόνο επί τέσσερα χρόνια δώσαμε 2 δις 800 εκατομμύρια και αυτό γιατί ο κ.Αδαμίδης είπε όχι στην μικρή ΔΕΗ. Να ναι καλά να τον θυμόμαστε! Και όλους εσάς τους εργατοπατέρες.

  • Χαλάρωσε Γιάννακη είσαι πολύ μικρός και άσχετος που θα πεις ότι δεν υπάρχη παράταξη στον Σπάρτακο εσύ τι είσαι ΣΥΡΙΖΑ η ΠΑΣΟΚ τι δηλώνεις σαν κόμμα στον Ανδρουλάκη είσουν πάρω πίσω ψηλά στην λέσχη τώρα τι έγινες ΣΥΡΙΖΑ

  • ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!! ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.

  • ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΑΨΟΥΜΕ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ;ΠΟΤΕ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΛΙΓΝΙΤΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ.Φ.Α.ΚΑΙ ΑΠΕ.

  • Τζάμπα “αγιογραφία”.Την κάνουν συνήθως όταν αποδημούν οι άγιοι. Και ο κύριος φαίνεται ότι αποδήμησε πολιτικά και συνδικαλιστικά. Τις ευχές μας στους “αποδημούντες” συνδικαλιστές (της δεη) κυρίως και στους εν ενεργεία. Η εποχή των (παχέων) αγελάδων εχει παρέλθει. Περαστικά τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.