Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: Άρχισε η έκτακτη καταβολή των ορθών ποσών στους δικαιούχους των αναπηρικών επιδομάτων

2 Μαρτίου 2023
17:51
Κανένα σχόλιο

Να ενημερώσουμε τα μέλη μας καθώς και όλα τα άλλα άτομα που λαμβάνουν επιδόματα αναπηρικά από τον ΟΠΕΚΑ ότι άρχισε η ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΡΘΩΝ ΠΟΣΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ που παρατήρησαν διαφοροποιημένο το ποσό της τακτικής μηνιαίας καταβολής που λαμβάνουν.
Ο ΟΠΕΚΑ διευκρινίζει πως το τεχνικό πρόβλημα που διαπιστώθηκε στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αναντιστοιχίες ανάμεσα στο δικαιούμενο και στο καταβαλλόμενο ποσό των επιδομάτων, έχει επιλυθεί.
Η έκτακτη καταβολή των ορθών ποσών θα πραγματοποιηθεί αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο κάθε δικαιούχος.

Παρακαλούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στους συλλόγους για να αντιμετωπίζουμε παρόμοια και όχι μονό τέτοια προβλήματα άμεσα .

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μήγγος Μιχάλης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δάφας Ευάγγελος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι