Πτολεμαΐδα: 100 φιάλες αίματος σε μία ημέρα συγκεντρώθηκαν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

3 Μαρτίου 2023
11:36
Κανένα σχόλιο

Ουρές σχηματίστηκαν στο τμήμα αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας από νέους στην ηλικία πολίτες, που έσπευσαν να δώσουν αίμα για τις ανάγκες των τραυματιών στο φριχτό δυστύχημα των Τεμπών, όπου και συγκεντρώθηκαν εκατό (100) φιάλες αίμα.

Οι εκκλήσεις των φορέων και Συλλόγων Εθελοντικής αιμοδοσίας στην περιοχή εισακούστηκαν, κινητοποιώντας αιμοδότες και μη, με τους νοσηλευτές να τονίζουν ιδιαίτερα την εντυπωσιακή συμμετοχή νέων, κατά βάση, ατόμων και ιδιαίτερα των φοιτητών της πόλης  που κατέφθαναν κατά ομάδες ενώ η ροή προσέλευσης ήταν ολοήμερη μέχρι και αργά το απόγευμα.

Το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας σήμερα Παρασκευή  θα λειτουργήσει και το απόγευμα προκειμένου να εξυπηρετήσει τους εθελοντές οι οποίοι επιθυμούν να συνδράμουν σε μία  πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που στις ημέρες μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία και αξία.

Συγκινητική ήταν και η προσέλευση στην αιμοδοσία που διενήργησε στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου  η τράπεζα αίματος του Σωματείου « Σπάρτακος»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.