Ο Ατελείωτος ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ του Δήμαρχου ΜΑΛΟΥΤΑ (Γράφει ο Παντελής Αποστολίδης)

4 Μαρτίου 2023
19:05
Σε πρόσφατη συνέντευξη ο Δήμαρχος ΜΑΛΟΥΤΑΣ πυροβόλησε αυτή τη φορά το ΠΑΣΟΚ! Ξεστομιζοντας ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ την άποψη ότι το ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ούτε ΘΕΛΕΙ τη ΜΕΤΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ της ΑΚΡΙΝΗΣ!! Πρόκειται για ΑΧΑΡΙΣΤΗ,ΑΔΙΚΗ και ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΗ δημόσια δήλωση που χαρακτηρίζει το πολιτικό ΗΘΟΣ του ανδρός αφήνοντας ΒΑΡΥ υπονοούμενο ΠΩΣ το ΠΑΣΟΚ είναι δίγλωσσο και πολιτικά ΚΑΛΠΙΚΟ. Για τον δήμαρχο ΜΑΛΟΥΤΑ τα γεγονότα τον διαψεύδουν και τον αφήνουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΗΘΙΚΑ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΚΘΕΤΟ…
Για τους παρακάτω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ λόγους:
1)Ν. 3937/2011 αριθ. ΦΕΚ60 θεσμοθετείται η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των οικισμών ΑΚΡΙΝΗΣ και ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ “για λόγους δημόσιας ωφέλειας” Η δαπάνη βαραίνει κατά 50% την ΔΕΗ και 50% το Ελληνικό Δημόσιο
Η μετεγκατάσταση θα πρέπει να ολοκληρωθεί το ΑΡΓΟΤΕΡΟ σε 10 χρόνια
2) 28-9-2011 Συγκροτείται απ’την ΔΕΗ η επιτροπή Μετεγκατάστασης
3)9-12-2011 Συνεδριάζει η επιτροπή που ολοκληρώνει το σχέδιο που γίνεται αποδεκτό ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τους ΕΜΠΛΕΚΌΜΕΝΟΥΣ
4)30-9-2014 Το σχέδιο υποβάλλεται στο Δ.Σ της ΔΕΗ προκειμένου να λάβει μορφή Προεδρικού διατάγματος.
5)11-7-2014 με τον Ν. 4237/2014 επιλύονται τα ουσιαστικά ζητήματα.Η ΔΕΗ υποβάλλει σχέδιο Προεδρικού διατάγματος στο αρμόδιο Υπουργείο (ΥΠΕΚΑ)
Τα παραπάνω ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ δράσεις με ΠΡΑΚΤΙΚΟ αποτέλεσμα με κυβερνήσεις
1)ΠΑΣΟΚ
2) Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ προφανώς ΔΕΝ τα γνωρίζει για να φθάσει σήμερα στη ΑΝΗΘΙΚΗ δήλωση για την στάση του ΠΑΣΟΚ..
ΤΟΥΤΩΝ ΔΟΘΕΤΩΝ
Ερωτουνται:
Α)Τι σκέπτεται να πράξει η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ?
Β)Πως αντιλαμβάνονται οι δημοτικοί σύμβουλοι Μέλη του ΠΑΣΟΚ την δήλωση ΜΑΛΟΥΤΑ?…
Γ)Ο Δήμαρχος ΜΑΛΟΥΤΑΣ μπορεί να παραμείνει ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ όργανο του Α’ βαθμού Αυτοδιοίκησης?
Δ) Ο Δήμαρχος ΜΑΛΟΥΤΑΣ θα ζητήσει την ΣΙΩΠΗΡΗ στήριξη του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές?
Ε) Παραμένει τελικά “ΣΎΝΤΡΟΦΟΣ” ο Δήμαρχος ΜΑΛΟΥΤΑΣ?
Μετά το 2015 όπως είναι γνωστό το ΠΑΣΟΚ πέρασε στην αντιπολίτευση.
Πάρ’ όλα αυτά συνέχισε με ερωτήσεις και επερωτήσεις στη Βουλή με στόχο την Μετεγκατάσταση της ΑΚΡΙΝΗΣ

28 σχόλια

  • Αυτήν τη δήλωση φίλε Παντελή,στην δεδομένη χρονική στιγμή,δεν θά τολμούσε νά την κάνει και ό πιο φανατικός υποστηρικτής της ΝΔ στον νομό!! Σίγουρα ό Δήμαρχος,σε κάτι αποσκοπεί, ή προσδοκά.Ο χρόνος θα δείξει. Βέβαια την τελευταία τετραετία, πολλές φορές, άλλα λέγανε, και υποστήριζαν, και εντελώς αντίθετα πράττουν . Όλοι όμως κρίνονται, και στο τέλος θά πληρωθεί ό λογαριασμός.

  • Συντροφε Παντελη,μετα απο την παραθεση των αποδειξεων,ο λαος περιμενει την απαντηση του δημαρχου.

  • Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει γέροντα ΠΑΣΟΚΕ. Ο δήμαρχος έχει δίκιο. Και για τον ΟΣΕ το Κάθε ΠΑΣΟΚ μάτωσε και είδαμε τα αποτελέσματα.

    • Πριν 1,5 χρόνο επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης την Κοζάνη με σκοπό να εγκαινιάσει το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό. Τότε ο Μαλούτας με ένα γλυκό χαμόγελο καλωσόρισε τον πρωθυπουργό.

    • Τουλάχιστον άλλαξε το ύφος των σχολίων σου γιατί φαίνεται ξεκάθαρα πως είσαι ο ίδιος που σχολιάζεις αρνητικά. Σαφώς και έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς αλλά είναι φτηνό να αναφέρεσαι υποτιμητικά στην ηλικία κάποιου ανθρώπου, στην τελική ούτε και ο μαλουτας είναι φοιτητής, αλλά δεν του καταλογίζεται ο πολιτικός κατήφορος λόγω ηλικίας, όπως επίσης είναι αφελές από μέρους σου να κάνεις διαφορετικά σχόλια για να φαίνεται και καλά μεγαλύτερη αντίδραση.

  • Εγώ το ΠΑΣΟΚ βλέπω στον κατήφορο τόσα χρόνια. Ο Δήμαρχος μια χαρά κρατεί και χωρίς στήριξη. Και επειδή δεν βλέπεις πάτο θέλησες να πάρεις και τον μόνο Πασοκο δήμαρχο μαζί σου. Αυτές οι πρακτικές μας έφεραν εδώ. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

    • Ποιος είναι ο κύριος; Α ναι . Ο κύριος τίποτα που μόνο μίλαγε και τιποτα δεν εκανε. Από του μέτριους ως κακούς του ΠΑΣΟΚ, που δεν πρόσφερε . Τουλάχιστον τώρα , Μαλουτας, Τουμπουλιδου, Κουιμτζιδου, Μάρας και άλλοι ΠΑΣΟΚ όλοι,δουλεύουν και Δήμος Κοζάνης βηματίζει ήρεμα μπροστά. Όλοι οι όμοροι ζηλεύουν το πλάνο . Νομίζω ότι ο Μαλουτας αν αποχωρήσει θα έχει θετικότατο πρόσημο. Έκανε πέρα βαρίδια, δικά του και της συγκυβέρνησης και παρουσιάζει ωραία πράγματα.

      • Δηλαδή ο Αμανατίδης, ο Σημανδρακος, ο Μιχαηλίδης, ο Κοεμτζόπουλος, ο Μαγγιριδης, ο Μυροφοριδης, ο Τζουμέρκα της κλπ φιλαράκια του Μαλούτα είναι το ΠΑΣΟΚ; Ο Μαλούτας δεν έκανε πέρα τα βαρίδια αλλά συναλλαχθηκε με τον κάθε τυχάρπαστο προκειμένου να πετύχει ” ατομικά οφέλη”.
        Η πόλη βουιζει και εσείς τον χαβα σας.

      • Αφου υπαρχει τετοια ζηλεια απο τους ομορους για το ανυπαρτο πλανο,μπορεις να μας αναφερεις 1-2 εργα,που εκανε ο δημαρχος στη θητεια του;Οσο για τα θετικα σχολια τα γραφεις ο ιδιος ολα και γι`αυτο παρε και ενα:Ντου αρα λυκους κακος.

      • Είναι αυτός που δεν σχετίζεται με την παραχώρηση χιλιάδων στρεμμάτων δημοτικών εκτάσεων

        kozan.gr: «Καταπέλτης» κατά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης, η ΕΠΩΝΥΜΗ, δημοσκόπηση του kozan.gr, που διεξήχθη μέσω facebook – Μεγάλο δείγμα συμμετοχής, με 630 ψήφους (επώνυμες), για τις επιδόσεις της Δημοτικής Αρχής – Το τελικό αποτέλεσμα

        https://kozan.gr/archives/400170

      • Τουμπουλιδου και Κουιμτζιδου πρέπει να πάρετε θέση στον ΚΑΤΗΦΟΡΟ της παράταξης …
        Ο κύριος Μαλουτας ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ κατέστρεψε τον Δήμο ( βλέπε φωτοβολταϊκά Ακρινη Πορεία χωρίς προσανατολισμό).

  • Αυτός και άλλοι μάγκες της φακής έκαναν κουμάντο δεκαετίες με το ΠΑΣΟΚ.. γίνεται αντιληπτό γιατί οι φελλοί της ΝΔ επέπλεαν χωρίς πρόβλημα και δήλωναν νεοφιλελεύθεροι.. Αγαπητοί συμπολίτες μας κατέστρεψαν (Πασοκ & ΝΔ) και αντί να αποχωρήσουν τρώνε εσωκομματικά τις σάρκες τους.. Επίπεδο κάτω -0…. ** Η ΝΔ εκπροσωπώντας τους υποτιθέμενους αστούς κάνει σαφές ότι η Χώρα πάσχει είτε σε επίπεδο νόησης είτε σε αντιληπτικό επίπεδο..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.