kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Απογοήτευση σε μεγάλη μερίδα στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για τη στάση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα

6 Μαρτίου 2023
07:45

Απογοήτευση επικρατεί σε μεγάλη μερίδα στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για τη στάση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα, με αφορμή και την τελευταία δήλωσή του, πως κανένα από τα τρία “μεγάλα” κόμματα, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣΟΚ, δεν ήθελαν τη μετεγκατάσταση της Ακρινής και προωθούσαν, λίγο – πολύ, εναλλακτικά σχέδια. Οι περισσότεροι τον είχαν κατηγορήσει για αγνωμοσύνη όταν είχε πει: “το 2014 δεν είχα στήριξη κανενός κόμματος,  ούτε αυτό έγινε το 2019 όταν το μισό από το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ δεν ήταν μαζί μου”, ενώ κανείς δεν ξεχνά πως υπήρξε έναν από τους θερμότερους υποστηρικτές της κυβέρνησης στο ζήτημα της βίαιης απολιγνιτοποίησης (κι όχι μόνο). Επίσης η παρουσία του, πίσω – πίσω, ώστε να μην πολυφαίνεται (γιατί άραγε;), στην κομματική εκδήλωση της ΝΔ στην Αίθουσα Τέχνης με ομιλητή τον Κ. Μητσοτάκη είχε ενοχλήσει εξίσου. Προς το παρόν η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κοζάνης τηρεί σιγή ιχθύος, αν κι η “μπηχτή” του Δημάρχου Κοζάνης για την Ακρινή ενδεχομένως να φέρει νέα δεδομένα στο τραπέζι.

Η Χύτρα

11 σχόλια

  • Αυτά τα σενάρια κάνουν μεγάλο κακό στο ΚΙΝΑΛ και δημιουργούν εσωτερικές εντάσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τσιμπάνε και θρέφουν την εσωστρέφεια. Όλα γίνονται με σχέδιο για να αποδυναμωσουν το κόμμα ενοψή βουλευτικών εκλογών. Ο Μαλουτας είναι ΠΑΣΟΚ όλοι το ξερουν και όλοι τον στηρίζουν.

  • Κάποιοι δεν περίμεναν την θετική πορεία του δήμου την τελευταία διετία και την ανικανότητα τους τη μετατρέπουν σε χολή. Δεν υπάρχει εσωτερική γκρίνια. Προσωπικοί τακτικισμοί υπάρχουν. Κάνουν ζημιά στη συνοχή του ΚΙΝΑΛ. Οι νέοι που έχουν βγει μπροστά στο κόμμα, ας ορθώσουν ανάστημα και ας βάλουν στη θέση τους τους πονηρους. Το Πασοκ ειναι εδω ενωμένο δυνατό.

  • Αν πρόκειται να ψηφίσω Μαλούτα (fake εκδοχή της ΝΔ) τότε καλύτερα να ψηφίσω τη ΝΔ. Άλλωστε ο κυριος Μαλούτας έχει φίλους και συνεργάζεται άψογα τον Μιχαηλίδη, Σημανδράκο, Κοεμτζόπουλο, Μαγγιρίδη, Αμανατίδη και πολλούς άλλους που δεν είναι ΠΑΣΟΚ.
    Επειδή ο Μαλούτας έτυχε να είναι με τον Πάρη που ανέβασε την Κοζάνη δεν σημαίνει ότι είναι άξιος και ο ίδιος.

  • Ο Μαλούτας θα παίξει το παιχνίδι της επομενης μέρας. Θα απορροφήσει τους συμβούλους του Σημανδράκου και θα ξαναβγεί.

  • Ο Μαλουτας ειναι ο ποιο δεξιος δημαρχος που υπαρχει αυτην την στιγμη. Λεει ναι σε ολα της κυβερνησης, κυβερνα με δεξια δεκανικια και εχει συνεταιριστει σε ολα τα επιπεδα με δεξιους…..ποιο δεξιος πεθαινεις…..

  • Τι να σε κάνω που έχεις βρει τα παιδάκια και δεν μπορούν να γράψουν το ούτε μια πρόταση…

  • Η ουσία και το εύρος του ουσιαστικού “απογοήτευση” έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα όρια της απογοήτευσης, όταν αναφέρονται στον αποτυχημένο δήμαρχο.

  • Ειναι ευτυχες οτι το ΠΑΣΟΚ πλεον μπορει να αποποιηθει των ευθυνων του για την επιλογη του να στηριζει τοσα χρονια εναν δημαρχο που εχει μηδενικο αποτυπωμα στην περιοχη!Ειναι ο χειροτερος δημαρχος που ειχε ποτε η Κοζανη και δυστυχως στην πιο κρισιμη για τον τοπο περιοδο!Ενας ανθρωπος που οπου βαζει το χερακι του ερχεται σε συγκρουση(βλ. εκδηλωσεις και συγκρουση με μαγαζατορες), που ριχνει ευθυνες σε αλλους(βλ. αλαλουμ με αποκριατικες εκδηλωσεις παλιοτερα και κατηγοριες προς τον Μαρα τον οποιο και κρατησε ως προεδρο ΟΑΠΝ παρα τις κατηγοριες), δημοτικη βιβλιοθηκη και καλιτεχνικο διευθυντη,καινουριο νοσοκομειο και κοντρα με περιφερεια και αλλα πολλα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.