Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης: Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Κοζάνης για την αντικατάσταση εξοπλισμού, σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου (09.00- 14.00)

6 Μαρτίου 2023
08:27

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες της Κοζάνης που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται στις οδούς Αμμούδας, Δρίσκου, Χειμάρας, στο τμήμα της οδού Πέτρας από τη διασταύρωση της με την οδό Τράντα έως τη διασταύρωση της με την οδό Κλεισούρας, στο τμήμα της οδού Τράντα από τη διασταύρωσή της με την οδό Τσούμη Αργ. έως τη διασταύρωσή της με την οδό Ζαλόγγου και στο τμήμα της οδού Κλεισούρας από τη διασταύρωσή της με την οδό Αμμούδας έως τη διασταύρωσή της με την οδό Πέτρας, ότι σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από τις 09.00 έως τις 14.00, λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν για τον εκσυγχρονισμό (τοποθέτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού) ορισμένων κεντρικών φρεατίων του δικτύου ύδρευσης.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.