Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Μακεδονίας, την Κυριακή 12 Μαρτίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης

10 Μαρτίου 2023
14:34
Κανένα σχόλιο

Στα πλαίσια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, θα πραγματοποιηθεί ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο διαγωνισμός δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, και με την ενασχόλησή τους να αναπτύξουν το ταλέντο, τη φαντασία και τις επιστημονικές τους δεξιότητες. Στο φετινό διαγωνισμό θα συμμετέχουν ομάδες μαθητών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Οι ομάδες που θα διακριθούν θα συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, στο Κολλέγιο Αθηνών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης (επί της οδού Ευτέρπης και Μουσών). Το πρόγραμμα διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι:
9:30 Εγγραφές ομάδων κατηγορίας Δημοτικού και Γυμνασίου.
10:00 Εγγραφές ομάδων κατηγορίας Νηπιαγωγείου και Ποδοσφαίρου.
10:30 – 13:00 Έναρξη διαγωνισμού – Αξιολόγηση κατασκευών.
11:30 – 13:00 Παρουσίαση έργων στο κοινό.
13:00 – 14:00 Χαιρετισμοί – Απονομή βραβείων.
Παράλληλα με το διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί έκθεση – παρουσίαση έργων της Ομάδας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.