Συνέδριο TEDx University of Western Macedonia την Πέμπτη 18 Μαΐου στο μεγάλο αμφιθέατρο της νέας Πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ Κοζάνης

14 Μαρτίου 2023
15:47

Το TEDx University of Western Macedonia είναι ένα συνέδριο που διοργανώνεται αποκλειστικά από φοιτητές και απευθύνεται τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στο ευρύτερο κοινό.

Στόχος μας είναι μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες να δώσουμε το έναυσμα για συζήτηση σχετικά με ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν!

Συνδυάζοντας έναν μεγάλο αριθμό από διαφορετικές πτυχές της καθημερινής ζωής και με θέμα “ιδέες απ το μέλλον- ideas from the future”, το TEDx University of Western Macedonia θα παρουσιάσει ομιλίες από σημαντικούς και αξιόλογους ανθρώπους, μερικοί από τους οποίους είναι η Νατάσσα Ανδριτσάκη, ο Ιωάννης Γλωσσόπουλος, ο Κωνσταντίνος Συνοδινός, ο Κωνσταντίνος Ευφραιμίδης, ο Νίκος Ντάβος.

Oι “ ιδέες απ το μέλλον- ideas from the future ”, αναφέρονται στους στόχους που έχουμε κατακτήσει, αλλά και στους επόμενους, μιας και το ταξίδι προς την ολοκλήρωση δε σταματά ποτέ.

Oι “ ιδέες απ το μέλλον- ideas from the future ” εστιάζει στην συζήτηση αμοιβαίου οφέλους, στην κυκλική οικονομία, στις καινοτόμες δράσεις, στην παραγωγή διαλόγου όπου προτεραιότητα έχει ένα καλύτερο αύριο.. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους “keynote speakers” μέσα από τη σκοπιά  διαφορετικών ατόμων και να αναλογισθούν ποιος είναι ο ρόλος μας ως άτομα που συμπορεύονται σε αυτή την αέναη διαδρομή που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες εμπειρίες.

Η εκδήλωση πλαισιώνεται από  workshops, μία έκθεση με αντικείμενο την επιστήμη αλλά και εντυπωσιακά performances ..

Σας καλούμε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία μαζί μας, στο μεγάλο αμφιθέατρο της νέας Πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Για  να μάθετε περισσότερα για την εκδήλωσή μας επισκεφθείτε την  ιστοσελίδα  https://tedxuniversityofmacedonia.gr

Ο διοργανωτής του TEDxUniversityofWesternMacedonia

Λοΐζος Σύβακας

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ένα σχόλιο

  • Ώρα της εκδήλωσης ;
    Το λινκ δεν δουλεύει !
    Το λίνκ λέει Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, που θα γίνει η εκδήλωση ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.