Eνημέρωση των μαθητών του Γυμνασίου Τρανοβάλτου πάνω σε θέματα σχετικά με την εφηβεία και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

17 Μαρτίου 2023
08:22
Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη16 Μαρτίου 2023 επίσκεψη ομάδας από το Κέντρο Υγείας Σερβίωνμε σκοπό την ενημέρωση των μαθητών πάνω σε θέματα σχετικά με την εφηβεία και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Την ομάδα αποτελούσαν οι κυρίες Γιαννίκογλου Ευγενία και Μπάκανου Κωνσταντία, επισκέπτριες υγείας στο Κέντρο Υγείας Σερβίων και ο νοσηλευτής Πάλπανης Ιωάννης.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ολοκληρωμένη, αναλυτική, άρτια δομημένη παρουσίασηκαι να πάρουν απαντήσεις σε θέματα που τους προβληματίζουν.

Η ενημέρωση έθιξε πολλά σημαντικά θέματα, όπως η πρόληψη, η αντισύλληψη, οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα των κοριτσιών αλλά και των αγοριών. Τα θέματα που παρουσιάστηκαν κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν.

Το σχολείο μας ευχαριστεί το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕΡΒΙΩΝ και εύχεται καλή δύναμη στο σημαντικό έργο που επιτελεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.