Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιαρης

17 Μαρτίου 2023
15:31

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, με στελέχη της παράταξης “Μαζί για την Κοζάνη”, επισκεφθήκαν την Πέμπτη 16 Μαρτίου την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενημερώθηκαν για τις ανάγκες που υπάρχουν, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις λύσεις που προτείνουν.

Τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξέφρασαν τη λύπη τους για τη διαχρονική απουσία της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, τόνισαν πως θα ήθελαν την τοπική αυτοδιοίκηση κοντά τους, στα σοβαρότατα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν και ευελπιστούν στη στήριξη και τη συμμετοχή του Δήμου στις διεκδικήσεις τους.

Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι:

• Οι εγκαταστάσεις τους βρίσκονται σε δυσπρόσιτο σημείο της πόλης.

• Το οδικό δίκτυο της Κοζάνης δυσκολεύει πολύ το έργο τους, καθώς δεν έχει περιφερειακούς δρόμους και βασίζεται σε δυο κεντρικές οδούς, τη Γκέρτσου και την Παύλου Μελά.

• Κάθε Σάββατο πρωί, το έργο τους γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού στην ίδια γειτονιά γίνεται η μεγάλη λαϊκή αγορά της Κοζάνης.

• Οι εγκαταστάσεις δεν είναι λειτουργικές, τόσο για το έμψυχο δυναμικό, όσο και για το χώρο στάθμευσης των οχήματα της υπηρεσίας τους.

Ο ρόλος της Πυροσβεστικής είναι σημαντικός, καθώς συμμετέχει σε όλα τα σχέδια Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης και είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης σε όλα τα επίπεδα.

Για εμάς, αυτοί οι άνθρωποι είναι οι δικοί μας ήρωες και οφείλουμε να παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια αλλά και να οργανώσουμε έτσι τον Δήμο μας, ώστε να διευκολύνουμε το τόσο σημαντικό έργο – λειτούργημά τους.

 

26 σχόλια

 • Γιάννη να φανταστώ οτι η διαχρονική απουσία αφορά και το πρόσωπο σου που ήσουν υψηλόβαθμο μέλος δημοτικής αρχής, όπως και του Γιάννη του Ιωαννίδη που ήταν μεγαλοστέλεχος της προηγούμενης δημοτικής αρχής σωστά;

  • Του ΠΑΣΟΚ ήταν και ο Γιάννης με τον Κουκουλόπουλο! Μετά έγινε ΣΥΡΙΖΑ (και καλά) και τώρα το γύρισε ΝΔ!

  • Ούτε καν τα διαβάζουν! των οχήματα όχι οχημάτων! Ορθογραφικά σε μια σελίδα κείμενο και περιμένουν να βγουν αυτοί!
   . Οι εγκαταστάσεις δεν είναι λειτουργικές, τόσο για το έμψυχο δυναμικό, όσο και για το χώρο στάθμευσης των οχήματα της υπηρεσίας τους.

   • ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ! ΔΩΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!

    • Γιάννη μην πτοεισαι δήμαρχο θέλουμε όχι καθηγητή για το σχολείο. Άλλωστε οι παραμορφωμένοι που πέρασαν μέχρι τώρα τα έκαναν μουσκεμα.

 • Και σαν Δήμος τι μπορείτε να κάνετε για την Πυροσβεστική; Τι μπορούσαν να κάνουν γενικά σαν δημοτική αρχή όλοι αυτοί που πέρασαν μέχρι τώρα;

 • Για κάθε ένα από αυτά που ακούσατε ΕΣΕΙΣ τι προτείνετε? Και το κυριότερο πως θα το χρηματοδοτήσετε, πως θα αλλάξετε την περιοχή της πυροσβεστικής συγκεκριμένα σε κάποια καλύτερη και που και τι λέτε για την λαϊκή και την θέση της? Να αλλάξει τοποθεσία ή όχι? Συγκεκριμένα όμως για να ξέρουμε όλοι. Όχι μόνο λόγια και φωτογραφίες. Συγκεκριμένες προτάσεις και κοστολογημενες.

 • Στο νοσοκομείο πήγατε πάλι για επίσκεψη και είδαμε ένα άρμα το χειρότερο από όλους τους φανούς δήθεν για να τους τιμήσετε!
  Μην κάνετε και για την Πυροσβεστική το ίδιο!

 • Δεν κάνετε αυτές τις επισκέψεις ούτε και τις ανακοινώσεις των υποψηφίων σας γιατί το εννοείτε αλλά για το φαίνεσθαι γιατί αυτό σας ενδιαφέρει.
  Όχι η ουσία αλλά η επικοινωνία.

 • Πρόβλημα της “κλειστής” πόλης είναι και η λειτουργία της πυροσβεστικής. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να προτείνεται ενα σχέδιο ανάπτυξης περιφερειακών δρόμων δίχως τον φόβο του πολιτικού κοστους απο τις απαλλοτριώσεις που θα απαιτηθούν. Αν δεν θέλετε οι επισκέψεις σας να είναι εθιμοτυπικές η ευκαιρία δημοσιότητας.

 • Ας ενημερωθεί ο αγαπητός σχετικά με την πυροσβεστική από τον Δήμαρχο. Ή έστω από τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους που ψήφισαν την παραχώρηση έκτασης για να γίνει η νέα πυροσβεστική. Μην ψεύδεται τόσο .

 • Εν τέλει να τελειώσουμε καποτε με αυτή τη μορφή κοινωνικού ρατσισμού, τους τίτλους σπουδών. Ειδικα στην εποχή μας που σχεδόν όλα τα παιδιά περνούν στο πανεπιστήμιο αλλά και απο το γεγονος οτι παιδιά που δεν πέρασαν παλαιότερα και σπούδασαν στο εξωτερικό έγιναν λαμπροί επιστήμονες και σπουδαίοι επαγγελματίες.

  • Οι θέσεις αυτές όπως του δημάρχου χρειαζονται κάποια στοιχειώδη προσόντα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και οι βασικές γνώσεις κάποιου αντικειμένου μέσω σπουδών σε ΑΕΙ ή έστω ΤΕΙ που υπήρχαν μέχρι πριν λίγα χρόνια.
   Όπως λες και μόνος σου σχεδόν όλοι έχουν περάσει σε κάποιο πανεπιστήμιο της χώρας μας ή έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό και έχουν διαπρέψει,ακόμη και η γενιά του Γιάννη ο οποίος περηφανεύεται ότι είναι νέος. Ο Γιάννης δεν έκανε τίποτα από αυτά τα δύο που λες. Παρόλα αυτά θέλει να κατέβει για δήμαρχος, όταν άλλοι έχουν όλα τα προσόντα και τις γνώσεις για αυτή την θέση.

    • Αν ήταν καλοί οι δήμαρχοι που πέρασαν δεν θα ήταν σε αυτό το χάλι η Κοζάνη. Αν πάλι εννοείς/υπονοείς ότι ο Παγούνης δεν είχε πτυχίο άρα και ο Γιάννης δεν χρειάζεται να έχει, συγκρίνοντας ασύγκριτες εποχές όπου λίγοι τότε ήταν μορφωμένοι ενώ τώρα έχουν τελειώσει σχεδόν όλοι ένα πανεπιστήμιο τότε άστο! Έχεις μείνει σε άλλες εποχές, τότε που περνούσατε καλά και τώρα δεν σας βγαίνει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.