Διήμερο σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, την Πέμπτη 16 Μαρτίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου»

18 Μαρτίου 2023
10:20
Κανένα σχόλιο

 

Ένα διήμερο σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 για τις τάξεις του Λυκείου και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 για τις τάξεις του Γυμνασίου. Ένα σεμινάριο ζωής, στο οποίο διδάχθηκαν Πρώτες Βοήθειες από την εκπαιδεύτρια του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης, κα Γρατσία Αγνή.

Τα παιδιά έμαθαν πως να προσφέρουν βοήθεια σε περιπτώσεις:

  • Θλάσης
  • Τραύματος
  • Ρινορραγίας
  • Εξωτερικής Αιμορραγίας

Επίσης συζήτησαν με την εκπαιδεύτρια και κατανόησαν το σημαντικό ρόλο των Πρώτων Βοηθειών σε περιστατικά που έχουν προκύψει ή προκύπτουν στο σχολικό χώρο.

Τέλος παρακολούθησαν και συμμετείχαν σε βιωματική προσέγγιση σεναρίων όπου χρειάζεται η παρέμβαση με Πρώτες Βοήθειες.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Γρατσία για την επίσκεψή της στο Σχολείο μας και για το σπουδαίο μάθημα που δίδαξε στους μαθητές μας!

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.