Προβολή της ταινίας «ΦΘΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ», παρουσία του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της ταινίας, Ρένου Χαραλαμπίδη. Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 στο ΚινηματοΘέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ

18 Μαρτίου 2023
14:59
Κανένα σχόλιο

Ώρα προσέλευσης 21.00, Ωρα έναρξης ταινίας: 9.30

Θα προλογίσει ο σκηνοθέτης.

Μετά τα αλλεπάλληλα sold out στη ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ που έκανε το μιούζικαλ «ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ» που ήταν βασισμένο στην ομώνυμη ταινία, τώρα τα κινηματογραφικά ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ είναι ON TOUR με την συνοδεία του σκηνοθέτη. Η μεγάλη οθόνη υποδέχεται την ταινία σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή σε κλειστή αίθουσα. Εξάλλου ο φυσικός χώρος της είναι το σινεμά και όχι η μοναχική θέαση.

Άραγε τα «ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ» έχουν κερδίσει την μάχη με τον χρόνο; Παραμένουν σε επικοινωνία με τους νέους; Μπορεί η ρομαντική πλευρά της δεκαετίας του ‘90 να παραμείνει επίκαιρη;  Ερωτήματα που μπορεί να τα απαντήσει μόνο το «πανί».

Θα προηγηθεί η ταινία μικρού μήκους «ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ» του Β. Μωυσίδη. Μια από τις πρώτες εμφανίσεις του Ρένου στην μεγάλη οθόνη .

Φθηνά Τσιγάρα – ΣΥΝΟΨΗ

Αθήνα – Καλοκαίρι

Ο Νίκος περιμένει κάτι να συμβεί στην καρδιά μιας μεγαλούπολης. Στη διαδρομή του συναντάει την Σοφία, μια όμορφη γυναίκα που μαλώνει άσχημα με τον φίλο της σε ένα καρτοτηλέφωνο. Την πείθει να περάσουν τη νύχτα μαζί, περπατώντας στην άδεια πόλη.
Η νοσταλγία ενός εφηβικού φλερτ οδηγεί έναν μικροαπατεώνα σε ερωτικό παραλήρημα – ενώ οι νεοφώτιστοι μαφιόζοι διώκτες του, στην προσπάθεια τους να φανούν επικίνδυνοι καταπιέζοντας τις καλλιτεχνικές τους κλείσεις, καταλήγουν στην γελοιοποίηση.

www.cineolympion.gr

www.ftinatsigara.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.