kozan.gr: To γραφείο του, ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε, ο Θ. Καρυπίδης, επί της οδού Βενιζέλου 2, στην Κοζάνη(Φωτογραφίες)

20 Μαρτίου 2023
20:28

 

To γραφείο του, ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε,  ο Θ. Καρυπίδης, στο 2ο όροφο, επί της οδού Βενιζέλου 2, στην Κοζάνη.

 

 

24 σχόλια

  • Ο Καρυπίδης είναι ο καταλληλότερος για βουλευτής.Προχώρα σε στηρίζουμε.για το καλο της κοζάνης.

    ΜΙΟΥΡΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ

  • Από Ντιόντιος στον Αη Δημητρ’ Θεόδωρος

    Γελάνε και οι πέτρες

    Πόσοι έμειναν ακόμη να φάνε το παραμύθι θα μαθουμε συντομα

  • To Πρωτοδικείο Φλώρινας ενέκρινε σύλλογο «μακεδονικής γλώσσας» και το δικαίωμά του να τη… διδάσκει στην Ελλάδα .
    Στα πλάισιαν της κατάρας των Πρεσπών !

    Πως αισθάνεστε ; κρίμα στα προσόντα σας !!!

  • Παλι κλαμα και μιρλα τα κλασσικα δεξιοβολεμενα παιδακια
    ενταξει βγαλαμε το μεροκαματο και σημερα γραψαμε τις αρλουμπες μας εναντια στον Καρυπιδη περασε αλλη μια μερα που καναμε επανασταση κατα το αντι-συριζα μετωπο.

      • Περασαν 5,5 χρονια απο τοτε και μεινατε κατι λιγοι γραφικοι να μιλατε ακομα για δηθεν ξεπουληματα και κουραφεξαλα…. μυαλο δεν λετε να βαλετε… η ιδια η ιστορια οπως βλεπεις σας αφησε πισω ακομα και οι δηθεν συνοδοιποροι σας που το επαιζαν και καλα ακομματιστοι οπως αποδειχτηκε πηγαν με τον Μητσοτακη και το εκαναν αβαβα γιατι τσιμπησαν επιδοματα και διορισμους…
        ξυπνα κοροιδο οταν πεινας το πιατακι σου θελει φαι για να γεμισει οτι μακεδονιες και ονοματα.

    • Έγινε ο Άδωνις υπουργός που πουλούσε βιβλία με το κιλό και νανογιλέκα και μάθαινε στους σκύλους αρχαία Ελληνικά. Ο Καρυπίδης μας πείραξε;

      • Ο Καρυπίδης τελικά ξεψεκάστηκε ή ακόμα πιστεύει πως η ΝΕΡΙΤ είναι εβραϊκή γιορτή εναντίον του μεγαλέξανδρου;

  • Ετσι κι αλλιως ο σφυριζα θα βγαλει μια εδρα στις δευτερες εκλογες στην κοζανη και αυτη δεν θα την εχει ο καρυπιδης!!

  • Που τα Βρηκε τα Λέφτα ο Καρυπίδης και νοικιάζει γραφεία αυτός κλαιγεται και δεν μπορει να πληρώσει το προσωπικό στην επιχειρηση του…ας μας πει..που τα βρηκε και νοικιάζει πολυτελη γραφεια…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.