Συνεδριάζει την Παρασκευή 24 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων

20 Μαρτίου 2023
20:19
Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου και ώρα 17:00 θα συνεδριάσει (δια ζώσης) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1. Υποβολή αιτήματος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για παραχώρηση έκτασης του πρώην Στρατοπέδου Κοντογεωργάκη στο Δήμο Σερβίων για διάστημα 50 ετών.
2. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Ελάτης».
3. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Μεταξά».
4. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε του έργου «Αναβάθμιση εγκαταστάσεων Δημοτικού Αθλητικού κέντρου Σερβίων».
5. Έγκριση 4ου Α.Π.Ε του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία της βόρειας ζώνης οικισμού Σερβίων».
6. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε του έργου «Βελτίωση δικτύου υφιστάμενων αγροτικών οδών στη Δ.Ε Σερβίων».
7. Χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση εργασιών του έργου «Βελτίωση δικτύου υφιστάμενων αγροτικών οδών στη Δ.Ε Σερβίων».
8. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής –οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση Αθλητικού Κέντρου Βελβεντού».
9. Έγκριση μετάθεσης προθεσμίας του συμβατικού χρόνου παράδοσης προμήθειας ενός (1) Καινούργιου ελαστιχοφόρου φορτωτή ελάχιστης ιπποδύναμης 190 ίππων για το υποέργο «Προμήθεια Μηχανημάτων – Εξοπλισμού για την αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών Δήμου Σερβίων Α/Α 1 της πράξης 5070391».
10. Έγκριση μετάθεσης προθεσμίας του συμβατικού χρόνου παράδοσης προμήθειας «Υδραυλικού χλοοκοπτικού βραχίονα με κεφαλή καταστροφέα και κεφαλή κλαδέματος» για το υποέργο Τμήμα Γ:«Προμήθεια Μηχανημάτων- Εξοπλισμού για την αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών Δήμου Σερβίων Α/Α 1 της πράξης 5070391»

11. Εξουσιοδότηση εκπροσώπησης Δήμου Σερβίων στον Δήμαρχο για υπογραφή αιτήσεων –δηλώσεων αδειών χρήσης και εκτέλεσης έργων αξιοποίησης υδατικών πόρων του Δ. Σερβίων στα διοικητικά όρια του Δήμου.

12. Παραχώρηση κατά χρήση έκτασης εμβαδού 3.300τ.μ. στην κτηματική περιοχή Λευκάρων στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λευκάρων.
13. Έγκριση προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων οικονομικού έτους 2023
14. Περί μεταφοράς πιστώσεων από χρηματοδοτούμενα προγράμματα ΚΗΦΗ και ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ προς τακτοποίηση πληρωμένων από το Δήμο υποχρεώσεων τους.
15. Έγκρισης αίτησης σύστασης δουλείας δημοτικής δασικής έκτασης εμβαδού  18.551,30 τ.μ., για την εγκατάσταση Υποσταθμού Ανύψωσης Τάσης 33/150kV, Τ.Κ. Καστανιάς, Δήμου Σερβίων, Π.Ε. Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής
Μακεδονίας.
16. Ανανέωση παραχώρησης αίθουσας στον οικισμό των εργατικών κατοικιών Σερβίων
17. Προγραμματισμός λειτουργίας ειδικοτήτων Μαθητείας σε μαθητευόμενους των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α) κατά την περίοδο 2023-2024.
18. Τροποποίηση της 114/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σερβίων σχετικά με τον ορισμό μελών Διοικητικού Συμβουλίου Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων».
19. Κάλυψη εξόδων κηδείας άπορου Δημότη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Νικόλαος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.