kozan.gr: Γ. Αμανατίδης μετά το τέλος της σύσκεψης στο Υπουργείο Μεταφορών: “Το Υπουργείο θα χρηματοδοτήσει τις απαιτούμενες μελέτες για να εξαχθούν συμπεράσματα για το σύνολο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων. Επίσης έθεσε το θέμα του κάθετου άξονα Κοζάνη – όρια Ν. Λάρισας. Δε συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα αντισταθμιστικά γιατί αφορά άλλο Υπουργείο” – Τι απάντησε στο ερώτημα για το αν χάθηκε πολύτιμος χρόνος και γιατί μια τέτοια σύσκεψη, όπως η σημερινή, δεν έγινε πολύ νωρίτερα, πριν φτάσουμε στο σημείο να “κλείσει” η γέφυρα (Ηχητικό)

21 Μαρτίου 2023
16:21

 

Στο kozan.gr μίλησε λίγο μετά τις 16:00 ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Γ. Αμανατίδης με την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για το θέμα της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων. Ακούστε τι μας είπε:

36 σχόλια

  • Εάν δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη, με αρμόδιο υφυπουργό από τα μέρη μας, τότε ετοιμαστείτε για το όσκαρ ανικανότητας…
    Ίσως προλαβαίνουμε να διεκδικήσουμε μία νέα γέφυρα…

  • Άρα ο Κασαπίδης δεν ζητησε βοηθεια αρχικα γιατι πιστευε οτι ειναι ευκολακι και δεν του βγηκε και τωρα που τα εκανε μουσκεμα απευθυνθηκε στη κυβερνηση. περιφημα. φαγαμε 3 χρονια

  • “Το Υπουργείο θα χρηματοδοτήσει τις απαιτούμενες μελέτες για να εξαχθούν συμπεράσματα για το σύνολο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων”.
    Ακούς τι λες ή σου ξεφεύγουν;
    Όταν οι άλλοι κάναν πολιτική αυτός ήταν ολυμπιακος!
    Αντε γιωργο να ξεκουραστείς!
    Τέσσερα χρόνια από τη γέφυρα δεν περνούσες;

  • Εάν συνεργαζόταν ο Κασαπίδης μαζί του τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι η περιφέρεια θα έκανε πολλά περισσότερα.

  • Γιώργο η τοποθέτηση σου στα Σέρβια ήταν η καλύτερη από όλους τους ομιλητές. Πιο ολοκληρωμένη άποψη και ενέργειες που πρέπει να γίνουν δεν ακούστηκε από άλλον. Είσαι διαρκώς παρόν στα θέματα της περιοχής και μπράβο σου.

  • Τι βοήθεια να ζητήσει;
    Ποιου αρμοδιότητα είναι η γέφυρα;
    Γιατί τώρα χρηματοδοτεί μελέτη και πριν όχι ;

    Επιτελικό κράτος
    Αξιολόγηση
    Αριστεία

  • Το υπουργείο από την αρχή έπρεπε να τα αναλάβει και όχι η Περιφέρεια. Χάθηκε χρόνος. Ο κόσμος και η περιοχή πληρώνουν αυτούς που ψήφισαν.

    • ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ

      ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ.

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ “ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ” ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΠΑΨΕ

      ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ

      ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

      ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ?

  • αποφασίστηκε μελετη, επι μελέτης των μελετων. Δεν συζητηθηκαν θεματα πολιτων παρουσία τους . δηλ κατεβηκαν 10 σαϊνια για να συζητηθουν θεματα δικά μας χωρίς αυτοί να ειναι στην συζήτηση.

  • ο συγκεκριμένος δεν περασε απο την γέφυρα, δεν είδε φανάρια δεν είδε το προβλημα ήθελε ειδική προσκληση και ενημέρωση!! βρε τι μας λέει;

  • Αν ο Κασαπίδης συνεργαζόταν με το υπουργείο και το σύμβουλο που ορίστηκε με βαση την εντολή του υπουργείου δε θα φταναμε εδω. Ηθελε την Εγνατια.

    • ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΜΕ !!!!!!

      Τον Τεχν. Σύμβουλο δεν όρισε το Υπουργείο, το οποίο μόνο τα λεφτά έδωσε .
      Η Περιφέρεια έκανε διαγωνισμό και προσέλαβε Τεχν. Σύμβουλο.

      ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ

      ΤΗς 1850 ΓΕΦΥΡΕς ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ

      ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΠΟ

      ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ

      ΓΕΦΥΡΑ

  • Αποξηρανση η φερυ μποτ.Ολα τα αλλα ειναι για δουλεμα.Ερωτηση:ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗ- ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ;

  • Γιώργο είσαι ο καλύτερος…άνθρωπος πρακτικός, οργανωτικος και αποτελεσματικός..μόνο με εσένα θα πάμε μπροστά…

  • Προφανώς η ευθύνη δεν ήταν ούτε είναι του βουλευτή.ποσο δύσκολο είναι να γίνει το αυτονόητο κατανοητό…

    • Εσύ πότε θα καταλάβεις ότι η δημοκρατία μας είναι κοινοβουλευτική και ότι η κυβέρνηση πρέπει να έχει τη δεδηλωμένη στη βουλή για να κυβερνήσει;
      Επομένως οι βουλευτές έχουνε την απόλυτη ευθύνη των πεπραγμένων της Κυβέρνησης!

  • 30 χρόνια Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακης όλης της Δυτικής Μακεδονίας και πάλι ρίχνει σε άλλους ευθύνες.Σωστος Γιώργο αλλά να μας πεις τελικά και από πότε ήσουν Νέα Δημοκρατία

  • Σας είδε η ντροπή και ντραπηκε αμανατιδη. Και σένα και τους υπόλοιπους υποκριτές συναδέλφους σου.Την ίδια νύχτα θα έπρεπε να πάρετε από μόνοι σας δρόμο. Τωρα απλά θα περιμένετε το βράδυ τον εκλογών.

  • Ο Παπαδόπουλος το πήρε πάνω του και αυτό και κάνει δηλώσεις τώρα ο Αμανατίδης? έθεσε και θέματα? αυτό κάνει…θέτει θέματα. Το θέμα είναι ποιος τα λύνει… ειλικρινά, μπορούμε να μιλάμε με έργα και όχι με δηλώσεις? Μπορούμε πέρα από την συμπάθεια και την αντιπάθεια που τρέφει ο καθένας για τα πολιτικά πρόσωπα να είμαστε αντικειμενικοί και να αναγνωρίζουμε ότι ο Υφυπουργός δεν έχει βγει από το γραφείο του μία με τον ΟΣΕ μία με την γέφυρα? Καταστάσεις που έπεσαν στο κεφάλι του χωρίς να είναι αρμοδιότητας του. Θα μπορούσε να είναι στον Νομό και να κάνει προεκλογική εκστρατεία έτσι? Να κοιτάξει δηλαδή τον εαυτούλη του. Αυτά μπορούμε να τα δούμε???

  • Ωπ τον κύριο Αμανατίδη….καμία δήλωση για το ξεπούλημα των νερών και την Ακρινή,τα οποία θα ψηφίσετε;;αρε μαύρο που έρχεται το μαη

  • Αφου το συμβουλο τον όρισαν με διαγωνισμο γιατι τον εκαναν περα ρε εξυπνε. Η Εγνατια απο που και ως που εναι αρμοδια? Και ξερει οτι ο Πανετσος ασχολειται με το θεμα? Γιατι δε φαινεται πουθενα σαν εταιρεια. Τελος τη μια μερα πανηγυριζεται ολοι οι αρμοδιοι οτι σε ένα μηνα θα παραδοθει και μετα την κλεινεται.

  • Ωραία, θυμηθήκαμε επιτέλους να δώσουμε διέξοδο στο νομό μας και προς το νότο, αντιλαμβανόμενοι τώρα την αναγκαιότητα του κάθετου άξονα Κοζάνη-Ρύμνιο-Τριγωνικό-Λάρισα, δίνοντας ταυτόχρονα και στους κατοίκους των Καμβουνίων μια ανάσα! Άντε, και σε καμιά 30ετια θα ολοκληρωθεί! Φυσικά αν εννοούμε αυτόν τον άξονα κι όχι τον Κοζάνη-..Δημαρχείο Σερβίων, αν είναι δυνατόν-Σαραντάπορο-Λάρισα, όπως θέλουν τα Σέρβια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.