Χ. Ελευθερίου στο kozan.gr, μετά το τέλος της σύσκεψης στο Υπουργείο Μεταφορών: “Το Υπουργείο θα αναλάβει την πλήρη μελέτη της Γέφυρας σε σχέση με το επόμενο βήμα και θα δώσει τα χρήματα να γίνουν οι δρόμοι των εναλλακτικών διαδρομών. Επίσης έχει επιληφθεί του θέματος (της Υψηλής Γέφυρας) και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας” (Ηχητικό)

21 Μαρτίου 2023
15:55

Στο kozan.gr μίλησε λίγο μετά τις 15:45 ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου μετά το πέρας της σύσκεψης στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για το θέμα της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων, με τον Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών και βουλευτή του Νομού Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη, καθώς και τους βουλευτές της περιοχής και τον Περιφερειάρχη.

6 σχόλια

  • Γιατί ζήτησες ευεργετήματα για τους μαθητές σαν να έχουν φυσική καταστροφή; Τι πρόβλημα έχουν οι μαθητές των σχολείων στα Σέρβια που μένουν στα Σέρβια;

  • 4 χρόνια Ελευθερίου το μόνο που σε ενδιέφερε ήταν τα φανάρια.Χάνουμε 10’απ’τη ζωή μας,έτσι έλεγες.Έκλεισε η Γέφυρα και δεν σταματάς καθημερινά να βγαίνεις στα μέσα ενημέρωσης.

  • https://kozan.gr/archives/354654
    Δημοτική συγκοινωνία αποκτά ο Δήμος Σερβίων, με σκοπό τη σύνδεση των απομακρυσμένων περιοχών στα όρια του Δήμου – Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση της Δημοτικής Αρχής – Λεπτομέρειες για τα δύο δρομολόγια που θα δημιουργηθούν, εφόσον πάρει την έγκριση λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας από τον Υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.