Η Π.Ε. Κοζάνης κομμένη στα δύο 2020-‘23 τρία χρόνια χαμένα για τη Γέφυρα των Σερβίων (του Χάρη Κάτανα)

22 Μαρτίου 2023
12:05
Η Π.Ε. Κοζάνης κομμένη στα δύο. 2020-‘23 τρία χρόνια χαμένα για τη Γέφυρα των Σερβίων.Η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί για το κλείσιμο της υψηλής γέφυρας των Σερβίων. Τη μελέτη και την επισκευή στη γέφυρα Σερβίων αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το Υπουργείο Μεταφορών. Ορθώς, έτσι έπρεπε να γίνει. Όταν ρωτήθηκε όμως ο βουλευτής Κοζάνης κ. Αμανατίδης “γιατί οι βουλευτές επί τρεισήμισι χρόνια δεν πήραν την πρωτοβουλία να γίνει η σύσκεψη στο αρμόδιο υπουργείο”, η απάντηση ήταν πως δεν μας ζητήθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Στην ίδια λογική τοποθετήθηκε και ο Yφυπουργός κ. Παπαδόπουλος στο ερώτημα «γιατί επί τρία τρία χρόνια δεν έγινε η χθεσινή σύσκεψη στο αρμόδιο υπουργείο», απαντώντας πως σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει ο Περιφερειάρχης.
Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ήταν ελλιπής η στρατηγική από τον Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη στο θέμα της επισκευής της γέφυρας των Σερβίων, όπου πιθανότατα μάλιστα με δική του απόφαση να τοποθετηθεί φανάρι πίστευε πως έτσι θα κέρδιζε χρόνο, ώστε να περάσει το σοβαρότατο πρόβλημα της γέφυρας, στην επόμενη περιφερειακή αρχή.
Να είναι σίγουροι οι συμπολίτες μας στη Δυτική Μακεδονία πως ο συνδυασμός μας, ως επόμενη Περιφερειακή Αρχή, έχει το πολιτικό σθένος και τη στρατηγική να αντιμετωπίζει τα σοβαρά θέματα, χτίζοντας γέφυρες ανάπτυξης με στόχο το καλύτερο μέλλον των Δυτικομακεδόνων.
Θα σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες της περιοχής που έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα οικονομική κρίση και θα διεκδικήσουμε άμεσες αποφάσεις για να στηριχθούν οι κοινωνίες που πλήττονται.

64 σχόλια

  • Μπράβο Χάρη! Έχεις ήδη εντοπίσει όλα τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής μας και αυτό σε τιμά! Είμαστε μαζί σου!

  • Το 19 έφυγαν δύο επιστολές προς το υπουργείο χωρίς απάντηση! Τόσα περιφερειακά έγιναν ρε χάρη, κανείς τους δεν ήρθε ποτέ! Ε όχι και δεν ήξεραν!!!!

  • Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει Χάρη πολύ σύντομα!!!! Εσύ συνέχισε την δουλειά που κάνεις για την περιοχή μας με την υπευθυνότητα που σε διακρίνει και εμείς όλοι σε στηρίζουμε

  • Δεν περιμένουμε τίποτα κύριε Κάτανα από αυτούς. Αντιθέτως από σας περιμένουμε πολλά γιατί έχετε δείξει οτι μπορείτε να τα καταφέρετε. Καλή επιτυχία! Τα Γρεβενά είναι μαζί σας!

  • Ντροπή και αίσχος. Τί περίμεναν 3 χρόνια; Το φανάρι είναι σαν να προσπαθούμε να κολλήσουμε το κομμένο πόδι με τσιρότο. Δείξτους ρε Χάρη πώς αντιμετωπίζονται τα σοβαρά ζητήματα. Η νίκη είναι δική σου

  • Περιφερειάρχης ο οποίος αδυνατεί να συνεννοηθεί με βουλευτές ή απαξιώνει να τους ενημερωσει ή οι βουλευτές τον έχουν γραμμένο δλδ…η κατάσταση στον τόπο αρχίζει να γίνεται μη αναστρέψιμη!

  • Χάρη μην του βάζεις δύσκολα γιατί ο άνθρωπος αδυνατεί να τα κατανόηση!!!!
    Πάμε δυνατά εμείς!!!
    Μπράβο παλικάρι μου!

  • Ανεύθυνος ο περιφεριαρχης ανεύθυνοι κ οι βουλευτές δλδ έπρεπε να θρηνήσουμε θύματα για να το ζητήσουν . Δεν περνάνε από εκεί δεν την βλέπουν πρέπει να το ζητήσει κάποιος για να το φτιάξουν; Με την νοημοσύνη μας παίζουν

  • Ήθελε να το λύσει μόνος του το θέμα αλλά δεν ξέρει που του παν τα 4
    Έρχεται η ώρα της κρίσεως
    Προχωρήστε δυναμικά κ Κατανα

  • Πρέπει να φύγουν όλοι τους βράδυ δεν κάνουν για καρέκλες ! Κατανα τα Σερβία όλοι μαζί σου πάντα ήσουν εδώ κ ξέρεις τις ανάγκες του τόπου μας. Κύριε περιφεριαρχα είστε ανίκανος να ζητήσετε οτιδήποτε αφορά την περιφέρεια

  • Ένας όχι μόνο μη ακατάλληλος περιφερειάρχης αλλά και «επικίνδυνος» για αυτό το πόστο.
    Κ. Κάτανα συνέχισε κι εμείς σε στηρίζουμε!

  • Εαν όμως ήσουν εσύ στα πράγματα θα είχε ήδη χτιστεί καινούργια γέφυρα!!. Ολοι πριν εκλέγουν στα λόγια όλα τα διορθώνουν και για όλα έχουν λύσεις. Και μόλις βγουν είναι χειρότεροι από τους προηγούμενους. Το έχουνε δει πολλές φορές το έργο. Παντα στο τέλος την δικιά σας ανικανότητα την πληρώνει ο τόπος μας.ΠΑΝΤΑ.

    • Αφού είσαι αυτής της άποψης κάνε μια παράταξη εσύ!!!
      Δεν είναι όλοι ίδιοι ο Χάρης αυτά που θα εξαγγείλει θα τα φτιάξει!

  • O Κάτανας αναζητεί συμμάχους τον Αμανατίδη και τον Παπαδόπουλου (τα φιλαράκια). Ούτως η άλλως η συμμαχία με Αμανατίδη φαίνεται και από τα σχόλια στο Kozan, έχει γίνει μεταφορά τεχνογνωσίας από Κάτανα σε Αμανατίδη για βροχή επαινετικών σχολίων….Να δούμε και ποιά μορφή θα πάρει η συνεργασία του με Παπαδόπουλο.
    Έχουνε βαλθεί όλοι να βαράνε τον Περιφερειάρχη αυτό δείχνει ότι κάτι πολύ καλό έχει κάνει.

  • Ο περιφερειάρχης για το νομό Φλώρινας δεν έκανε τίποτα. Κάποιοι από τους αντιπεριφερειάρχες του ψάχνουν σανίδα σωτηρίας αλλού. Κάποιοι επιχείρησαν μέχρι και ψηφοδέλτιο να κάνουν μόνοι τους. Βλέπουν ότι το καράβι έχει βουλιάξει. Ο νομός Φλώρινας κ.Κάτανα θα είναι μαζί σου.

  • Φίλε Χάρη μήν εκτίθεσαι.
    Μπορείς να γράψεις ότι θέλεις και με πολλά συμφωνούμε άλλα μήν αυτοπροσδιορίζεσαι ως περιφερειάρχης.
    Είμαι απολύτως βέβαιος ό,τι δεν θα επιτύχεις να κάμεις Συνδιασμό!!!

    Μην ακούς τούς αυλοκόλακες πού σε έχουν εγκαθιδρύσει είς τον περιφερειακόν θρόνο.

    • Σε πρώτη φάση σχολιάζετε τους άνελ δεν έπιασε σε δεύτερη φάση λέει ότι δεν θα κάνεις συνδυασμό ποιος ο κατανάς σε τρίτη φάση να δούμε τι και τι θα πείτε … Το πόσο φοβάται φοβάσαι Γιώργο τον κατάνα φαίνεται και τον Οκτώβριο μετά από την ήττα που θα λάβεις Στις εκλογές τότε θα καταλάβεις ότι με ψεύδη και κακίες δεν κερδίζεις τίποτά το πολιτικό σου τέλος έρχεται με το καλό να βάλεις και υπακούς και κοτούλες.

  • Αντιπολίτευση δεν σημαίνει μόνο να σχολιάζω κάποιες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν, αλλά να προτείνω και λύσεις. Το ξαναείπα επαγγελματίες σχολιαστές και πανελίστες μπορούμε να γίνουμε όλοι, δεν κοστίζει τίποτε να πούμε όλοι τη γνώμη μας. θα λυθεί κάτι;
    Να το πάρουμε αλλιώς , εφόσον όλοι εμείς που σχολιάζουμε την υπάρχουσα κατάσταση μιλάμε για τόσα χρόνια χαμένα γιατί δεν το καταγγείλαμε πριν τρία ή και περισσότερα χρόνια;
    Γιατί δεν φωνάζαμε και τότε και φωνάζουμε κατόπιν εορτής. Μήπως και εμείς κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου; Το πρόβλημα με τη γέφυρα υπάρχει μόνο τρία χρόνια; Έγινε κάποιος έλεγχος νωρίτερα; Αν όχι γιατί; Έχουν ευθύνη και προηγούμενοι…

  • Για άλλη μία φορά απέδειξαν οι εκλεγμένοι του τόπου μας ότι είναι απών … κατανα σε περιμένουμε !!

  • Τα του καισαρως τω κασαπιδη,,εεε,θελω να πω ,τω καισαρι….Γιωργη ετσι ειναι…..γραψιμο τους ανθρωπους…γραψιμο και αυτοι τωρα…μονο που το μαυρισμα θα ναι τοσο μεγαλο…

  • Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν….ανίκανος περιφεριαρχης και μικροψυχος αποδειχτηκες φίλε γιωργο

  • Τώρα θυμηκατε κε. Περιφερειάρχα να επισκευαστεί η Γέφυρα Σερβίων??
    Τόσο καιρό που ήσασταν πριν τρία χρόνια..
    Σας ρωτώ οι κάτοικοι του Ιστορικού Δήμου Σερβίων όπως επίσης και του Δήμου Βελβεντού πως θα πάνε Κοζάνη;;;
    Αν χρειαστούν ιατρό κάτι επείγον να κινδυνεύει ζωή τους τι θα κάνουν;
    Δύο είναι τα τίνα πρώτο το ατύχημα στα Τέμπη δεύτερον ο ερχόμενος Οκτώβριος οι εκλογές..
    Καλύτερα να μη κατέβετε στις ερχόμενες εκλογές γιατί δεν σας βλέπω καλα..
    Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας πρέπει να αλλάξει,
    Χάρη ετοιμάσου να είσαι ο Νέος Περιφερειάρχης Δυτική Μακεδονίας
    Το μέλλον ανήκει στους Νέους και όχι στους παλιούς!!!

  • ο κ. Κασαπιδης ξέχνα τις φωτογραφίες που έβγαινε το 2019 στα Οπτικά Κατανα για να πάρει σταυροί,

    Χάρη γερά παρτους την πρωτιά

  • Αν είναι δυνατόν να εμπιστευτεί
    η Δυτική Μακεδονία
    αυτό το παιδάκι……
    …για περιφερειάρχη!!!

    ……ας σοβαρευτούμε λίγο!!

    • Πόσο φαίνεται ότι δεν ξέρεις τον κύριο κατάνα, ο Χάρης είναι παιδάκι αυτοδημιούργητος για πάνω από 20 χρόνια στη ζωή του; ο Γιώργος που δε δούλεψε ποτέ τι είναι, βρέφος;; ο Γιώργος όπου 20 χρόνια βουλευτής και περιφερειάρχης δεν έκανε τίποτα τι είναι μήπως είναι πολιτικά ανύπαρκτος; Άσε τις προσωπικές εμπάθειες αυλικέ λοιπόν. Από τον Οκτώβριο θα ψάχνεις για δουλειά .

    • Άσχετος είσαι όπως γράφεις και στο όνομα σου!
      Μην σχολιάζεται έτσι για να πείτε κάτι…..Ο Κ.Κατανας έχει τρία καταστήματα στην περιφέρεια Δ.Μακεδονιας και με τις θέσεις εργασίας που έχει δημιουργήσει ζούνε οικογένειες προς ενημέρωση σου “άσχετε “

  • Το Χάρη δεν μπορώ να τον κρίνω πολιτικά γιατί το δείγμα που εχουμε ήταν πολύ μικρό.
    Αλλά σαν άνθρωπο και επαγγελματία έχω την καλύτερη άποψη και μακάρι να είναι έτσι και πολιτικά με λίγα λόγια άξιος και προπάντων εργατικός

  • Είναι φανερή η αδυναμία αλλά η ανικανότητα της σημερινής περιφερειακης αρχής σε μια σειρά από φλέγον ζητήματα.
    Μας αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι πάρα πολύ λίγοι για το οτιδήποτε μικρό η μεγάλο.

  • Αναμφισβήτητα ο Κάτανας είναι η ιδανικότερη επιλογή για την περιφέρεια. Σαν επιτυχημένος επαγγελματίας και οικογενειάρχης, πράττοντας πάντα το σωστό δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς στην πολιτική ενασχόληση.

  • Κασαπιδη στην Περιφέρεια σου έχεις πάει προς την Φλώρινα…..Στις Άνω Κλεινες στην Νίκη . ..για να μην αρχίσω να σου απαριθμο…ούτε που ξέρεις που πέφτουν!
    Αποδείχτηκες κατώτερος των περιστάσεων λυπηρό…..
    Εύχομαι ο κόσμος να ξυπνήσει και να σου ρίξει μαύρο!

  • Πιστευω πως το δουλεμα πεφτει συννεφο.Συνδυασμο δε θα μπορεσει να κανει ο ανθρωπος.Οσο για τον Κασαπιδη μακαρι και αλλες περιφερειες να ειχαν Κασαπιδη.Ηθος,εντιμοτητα,εργατικοτητα και η μεγαλυτερη προσφορα στην περιφερεια σε εργα και κεφαλαια.Υστερα σα λαος γνωριζουμε πως τη μηλια που εχει μηλα πετροβολαμε.Αυτοι που δηθεν γραφουν κατι ουτε πτυχιο δεν εχουν καπου.

    • Εσυ πρεπει ,αν καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου πρεπει να εισαι αποφοιτη της Οξφορδης!!!!!!ρε αει σαπερα ουρδα αναλατ!!!!!Μηπως απο τις παρατρεχαμενες ‘ενεργητικες’; ετοιμασου για αποχωρηση……..35 υποψηφιους θελει… γραματιζουμενη…..βλεπεις οτι τα ξερουμε τα γραμματα……..

    • Τρολακι πες σε αυτούς που σε πληρώνουν Περαστικά!!!
      Όσο για το υποτιμητικό σχόλιο του πτυχίου θα ήθελες πολύ να έχεις αυτά που έχουμε!!!
      Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!!!

  • Τα Μοναστήρια χρειάζονται επισκευές,στάζουν τα κεραμίδια,γέμισαν υγρασία,κάθε χρόνο μας δίνατε
    Εκατομμύρια για τη συντήρηση τους,τωρα δεν έχετε λεφτά εκεί στην περιφερεια;
    Για κοιτάξτε το λίγο.
    Μόνο η γέφυρα και η γεφυρα;
    Θα θυμώσει ο αλλος και θάχει δίκιο.
    Τα γεφύρια περιμένουν, τα Μοναστήρια βιάζονται.
    Πουείναι τα εκατομμύρια που μας δίνατε κάθε χρονο;

  • Έφυγε και η γυαλάδα απ τα στασίδια και τα κρόσια
    απ τα χαλιά ξηλωμενα και τα κλειδιά στις πόρτες τρίζουν και οι πολυελαιοι θέλουν άλλαγμα για
    περισσότερο φως ,περισσότερο φως…
    Ή γέφυρα περιμένει,τα τριανταφυλλένια και πορφυρά χαλιά δεν περιμένουν…

  • Χαρη, ασχολησου με τα γυαλιά που ξερεις….
    Τα σοβαρα αστα σε αλλους, τιναμας πεις, τζαμπα μαγκιες κ διαπιστωσεις…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.