Η εταιρεία kIEFER TEK E.Π.Ε. ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια  της παγκόσμιας ημέρας Νερού στις 22 Μαρτίου (Φωτογραφίες)

24 Μαρτίου 2023
10:28

 

Η εταιρεία kIEFER TEK E.Π.Ε. ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια  της παγκόσμιας ημέρας Νερού στις 22 Μαρτίου όπως καθιερώθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη.

Ευχαριστεί την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, και συγκεκριμένα τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Στέργιο Κιάνα, τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα, το Διευθυντή του Ειδικού Ενιαίου Γυμνάσιου- Λυκείου Άνω Κώμης κ. Σταμκόπουλο Θεόδωρο  και την Διευθύντρια του2ο ΓΕΛ Κοζάνης κα Δημοπούλου Νατάσα, την συντονίστρια της ημερίδας κα. Τσιούρα Ρίτα, καθώς επίσης και τα ΜΜΕ της περιοχής.

Η έναρξη της ημερίδας έγινε από τον  Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Μπασιά, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κκ. Παύλο.

Ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή του Μαμάτσειου  Νοσοκομείου κ. Σιόλιο Δημήτριο ο οποίος πέρα από την παρουσία του απεύθυνε και  χαιρετισμό, τον εκπρόσωπο της 9η Ταξιαρχίας Επικτηνίατρο κ. Σιασιό.

Τιμή μας η  παρουσία εκλεκτών Εισηγητών όπως η κοσμήτορας της σχολής του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου κα Ανδρονίκη Καταραχιά ,η επίκουρος  καθηγήτρια του τμήματος Λογιστικής Χρηματοοικονομικής  η κα. Φαρμάκη Πολυτίμη , ο καθηγητής Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Χημικών Μηχανικών , κ. Τσανακτσίδης Κωνσταντίνος, επίσης ο κ. Παπαβασιλείου Αθανάσιος Σύμβουλος Εκπαίδευσης Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φλώρος, ο πρόεδρος από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  Βελβεντού – Σιάτιστας

 κ. Τσιουκαρδάνης Νίκος, καθηγητές των σχολείων, παρατηρητές  και φυσικά η αίθουσα πλημμύρησε από τις φωνές των αγαπητών μας παιδιών, που είναι η κινητήρια δύναμη καλλιέργειας,   της υδατικής συνείδησης και ευαισθητοποίησης του τόπου μας για την ορθολογική χρήση του πολύτιμου αυτού αγαθού που λέγεται νερό.

Η kIEFER ΤΕΚ ΕΠΕ έχοντας γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη την καινοτομία και το διάλογο με την κοινωνία των πολιτών θα  υλοποιεί δράσεις με τη συμμετοχή φορέων, εκπαιδευτικών κοινοτήτων, εργαζομένων και πολιτών, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος.

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.