Γεφυρα Σερβίων – Δημιουργία ηλεκτρονικής διαδικτυακής εφαρμογής για αποζημίωση

24 Μαρτίου 2023
18:39

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τους Δήμους Κοζάνης, Σερβίων και Βελβεντού διερευνά το μέγεθος της  οικονομικής επιβάρυνσης που υφίστανται οι πολίτες της περιοχής, λόγω των εργασιών συντήρησης της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται η δυνατότητα δημιουργίας ηλεκτρονικής  διαδικτυακής εφαρμογής στην οποία οι πολίτες θα καταχωρούν τα απαραίτητα δεδομένα, ώστε να καταστούν δικαιούχοι αποζημίωσης.

Στόχος σύσσωμης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η ασφάλεια και η ουσιαστική στήριξη όλων των πληττόμενων συμπολιτών μας.

8 σχόλια

  • Κοινώς η αδράνεια,η πολιτική σκοπιμότητα ίσως και τα λάθη μας θα τα πληρωθούν από το πορτοφόλι μας(τα δημόσια μας ταμεία).
    Next stop μνημόνια….

  • Προσπαθηστε να αποκατασταθει η γεφυρα διοτι η αποζημιωση ειναι σταγονες στον ιδρωτα της ταλαιπωριας ολων…

  • Δεν νομίζω ότι πάει έτσι.. Οι υπεύθυνοι που δεν πρόβλεψαν τα αυτονόητα έχουν ευθύνη (ιδιώτες κυρίως με μελέτες της πλάκας). Το Δημόσιο πληρώνει όταν διαπιστώνεται ότι οι υπάλληλοι του δεν έπραξαν τα αυτονόητα. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε εργολάβους που εδώ και δύο δεκαετίες βεβαιώνουν ότι όλα είναι οκ…/

  • Δηλαδή κάποιος που έχει ας πούμε φροντιστήριο η κουρείο στα Σέρβια και δεν μετακινείται ποτέ από εκεί θα πάρει αποζημιωση. Κάποιος που μενει στην Κοζάνη η στα Πετρανά και δουλεύει στα Σέρβια η στο Βελβεντό όχι
    Τι να πούμε, μπράβο σας

  • Δικαστήριο άμεσο είναι οι εκλογές μαζί φυσικά με τις μαζικές αγωγές που πρέπει να διεκδικήσουν κάποια ψίχουλα συγκριτικά με το μέγεθος της ζημιάς αν μπορεί να μετρηθεί

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.