Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Ποιος φταίει τελικά;

24 Μαρτίου 2023
19:27

Ο συγκεκριμένος υπόγειος κάδος έχει τοποθετηθεί εδώ και λίγο καιρό στο χώρο της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας, στην οδό Πόντου. Η κατάστασή του αυτήν τη στιγμή, μετά την χθεσινή λαϊκή αγορά, είναι έτσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Είναι στραπατσαρισμένος από όχημα. Κρίμα; Τυχαίο; Όχι βέβαια. Ήταν απλά θέμα χρόνου. Στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, οι πωλητές που έχουν πάγκους αργούν να μαζέψουν τους πάγκους τους. Κάθε Τετάρτη. Αποτέλεσμα; Όλοι οι υπόλοιποι πωλητές, για να περάσουν με τα φορτηγά τους, καβαλάνε, ναι καλά διαβάζετε, καβαλάνε ολόκληρο το πεζοδρόμιο, πατώντας πάνω στη μεταλλική βάση των κάδων και ξυστά από τους κάδους. Το αποτέλεσμα το βλέπετε. Δυστυχώς σε αυτή τη “ζούγκλα”, που κάποιοι αποκαλούν λαϊκή αγορά, ο καθένας κάνει ό, τι θέλει. Στήνει πάγκους όποτε θέλει, όπου θέλει, παρκάρει όπου θέλει, φεύγει όποτε θέλει, οι έρμοι οι υπάλληλοι καθαριότητας περιμένουν με τις ώρες να καθαρίσουν μέσα στο κρύο και τη ζέστη και κανένας δεν δίνει σημασία. Αναρωτιέμαι λοιπόν. Ποιος φταίει για αυτό; Ο οδηγός που δεν πρόσεξε; Αυτοί που έπρεπε να ελέγχουν; ή ο κακός μας ο καιρός;

Ένα σχόλιο

  • 4 χρόνια προσπαθούν να διορθώσουν τον φωτισμό στην ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΊΟΥ.Ας ζητήσουν βοήθεια από εθελοντές που υπάρχουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.