“Ας μην είμαστε βιαστικοί.” λέει ο Δήμαρχος Βελβεντού Μ. Στεργίου σε σχέση με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας για τη δημιουργία ηλεκτρονικής διαδικτυακής εφαρμογής για αποζημίωση μετά το κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων

26 Μαρτίου 2023
10:45
O Δήμαρχος Βελβεντού Μ. Στεργίου σε σχέση με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας για τη δημιουργία ηλεκτρονικής διαδικτυακής εφαρμογής για αποζημίωση μετά το κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων: “Ας μην είμαστε βιαστικοί. Εδώ η Περιφέρεια λέει ότι έχει πρόθεση να αναλάβει την καταγραφή ζημιών από το κλείσιμο της Γέφυρας. Η αποζημίωση θεωρητικά θα δοθεί από το κράτος. Και δεν πρέπει να αδικηθεί κανένας. Ως εδώ καλά. Τον τρόπο όμως πρέπει να τον βρούμε όλοι μαζί, Περιφέρεια και Δήμοι. Αλλά χρειάζεται και η συμβολή άλλων φορέων (π.χ. των Επιμελητηρίων, Σωματείων Εργαζομένων, Εργοδοτών, Μεταφορέων, Συνεταιρισμών, Κοινωνικών φορέων κλπ).
Γιατί η ζημιά δεν είναι για μια μέρα ή για ένα συμβάν, ας πούμε όπως είναι το χαλάζι μιας μέρας στις καλλιέργειες, το οποίο καταγράφεται και δρομολογούνται οι όποιες αποζημιώσεις. Αυτή εδώ είναι μια ζημιά διαρκής με πολλές διαστάσεις. Και δεν ξέρει κανένας με σιγουριά πόσο θα κρατήσει. Προς το παρόν προσδιορίζεται στον δίμηνο αποκλεισμό, πράγμα που το ευχόμαστε όλοι να είναι μόνο τόσο και να επανέλθει η ζωή στην καθημερινότητά της.
Ας μας αναλυθούν λοιπόν οι προθέσεις του Κράτους και της Περιφέρειας και το συζητάμε.
Προφανώς και είμαστε διαθέσιμοι σε κάθε βοήθεια και συνεργασία”.

12 σχόλια

  • Ναι αλλά βιάστηκε να ρίξει ευθύνες αποκλειστικά στο νυν περιφερειάρχη. Ενώ γνωρίζουμε πως αν ο πρώην περιφερειάρχης είχε μεριμνήσει εγκαίρως για τη συντήρηση της γέφυρας δε θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Επιλεκτική ρητορική όπως πάντα.

  • Χωρις να προηγηθει λαικη συνελευση των δημοτων του Βελβεντου;αν ειναι δυνατον;που πατε ορε λεβεντες;(φευγει το αστικο καπετανιε).

  • “ας μην είμαστε βιαστικοί” (ώστε μετά να κατηγορήσω τον κυριάκο ή τον περιφερειάρχη ή και τους δυο).

    ΠΕΣ και ένα ευχαριστώ στον κασαπίδη που σας άνοιξε τα μάτια μετά από τόσα χρόνια ύπνου.

    • Θες, δηλαδή, να πούμε ευχαριστώ στον Κασαπίδη, που ενώ από το Μάιο του 2020 ήξερε ότι η γέφυρα κυνδυνεύει και αντί να την επισκευάσει άμεσα, προτίμησε να αφήσει να περάσουν 3 ολόκληρα χρόνια, βάζοντας μόνο φανάρια στις άκρες της γέφυρας και μειώνοντας την ταχύτητα στα 40χλμ;

      Ε, τότε, ΜΠΡΑΒΟ κε ΚΑΣΑΠΙΔΗ, που άφησες να φτάσει η γέφυρα στα όρια της κατάρρευσης, και που μόνο υπό τον φόβο εισαγγελικής έρευνας για την ασφάλειά της, θυμήθηκες να την κηρύξεις σε κατάσταση κινδύνου!

      Αλλά σας μάθαμε κι εσάς που παρεξηγιέστε με την κριτική των άλλων, και παρουσιάζετε τα λάθη σας όπως σας βολεύει, μόνο και μόνο για να μην παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος και αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας!

      • Επειδη το παιζεις ειδικος χωρις να εισαι,δεν πληροφορηθηκες πως τα σχεδια της γεφυρας ηταν στα ΓΑΚ (Γενικα Αρχεια Κρατους) της Ιταλιας κι ευτυχως θα βρηκε ο κ.Κασαπιδης;.Παρε και ενα: ΝΤΟΥ ΑΡΑ ΛΥΚΟΥΣ.

        • Μήπως ο Κασαπίδης να άλλαζε επάγγελμα σε ντετέκτιβ? Γιατί για πολιτικός είναι ξοφλημένος. 3 χρόνια ολιγωρίας με την γέφυρα και σήμερα δεν υπάρχει δρόμος της προκοπής για την μετακίνηση από Λάρισα σε Κοζάνη! Άσε που με την καθημερινή διέλευση τόσων μεγάλων οχημάτων μέσα από 8 χωριά η πιθανότητα πρόκλησης θανατηφόρου ατυχήματος ή άλλης καταστροφής είναι τεράστια!

  • Ξέρει ότι ο Γιωρικας είναι μονο ΘΑ κ ΘΑ κ κρατάει μικρό καλάθι. Την πατήσαμε με άσπρους δράκους κ χαζομάρες 4 χρόνια τωρα6κ φυσάμε κ το γιαούρτι

  • Γιατί επιδότηση στην εστίαση; Γιατί βουλιαζε από κόσμο χθες ο Βελβεντός και είχαν φτάσει τα τραπέζια να μην φτάνουν κ να φέρνουν πλαστικά από τα σπίτια;

  • ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΟΠΩΣ π.χ.Της Θεσσαλονικης, Λαρισας κλπ,για τις πρωτοπορες ιδεες του;ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΝΕΙ;

    • Βλέπουμε και την Κοζάνη με τους δημάρχους της. Μεγάλη πρόοδος! Όλοι τους εύποροι, με λυμένο το οικονομικό και χωρίς ουσιαστική εργασία στη ζωή τους! Άξιοι άνθρωποι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.