Συνέδριο στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Computing Power Goes Green», με ακρωνύμιο «GO-GREEN», την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 10:00, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Κοβεντάρειου Βιβλιοθήκης Κοζάνης

27 Μαρτίου 2023
12:56

Συνέδριο στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Computing Power Goes Green», με ακρωνύμιο «GO-GREEN», την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 10:00, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Κοβεντάρειου Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

9:30 – 10:00 Προσέλευση Καλεσμένων
10:00-10:15 Χαιρετισμοί
10:15-10:30 Παρουσίαση του έργου GO_GREEN από τον κ.Κιάνα Στέργιο Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Μετάβασης, Πράσινου Μετασχηματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Καινοτομίας Δυτικής Μακεδονίας
10:30-10:45 Παρουσίαση των έργων «SCALIBUR» και «In2UCO» της εταιρίας Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας Εισηγητές: Θεόδωρος Γκιούρας, Project Manager Dr. Ελένη Πάπιστα, Project Manager
11:00-11:15 Εισηγητής Νικόλαος Κολτσίδας, Εκπρόσωπος της Εταιρίας Proud Farm Θέμα: « Η ψηφιακή μετάβαση της γαλακτοπαραγωγού αιγοπροβατοτροφίας για την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος , την κυκλική οικονομία και την οικονομική βιωσιμότητα του κλάδου»
11:15-11:30 Εισηγητής Τσανακτσίδης Κωνσταντίνος , Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Εργαστήριο Περιβαλλοντικής τεχνολογίας, Τμήμα Χημικών Μηχανικών Θέμα: «Αρχές Κυκλικής Οικονομίας σε επίπεδο έρευνας και κατάρτισης»
11:30-12:00 Διάλειμμα

12:00-12:15 Εισηγητής Σαμουήλ Ψουνόπουλος , Εκπρόσωπος της Εταιρίας TERRA O.E Θέμα: « Κυκλική Οικονομία στην Κατασκευή»
12:15-12:30 Εισηγητής Τσιόπτσιας Κωνσταντίνος, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρίας ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε  Θέμα: « Καινοτόμες Δράσεις Κυκλικής Οικονομίας του ΟΣΔΑ Δυτικής Μακεδονίας »
12:30-12:45Εισηγητής Αναστάσιος Σκόντας , εκπρόσωπος της Εταιρίας GlobalEsco LTD  Θέμα: « Κυκλική οικονομία στον πρωτογενή τομέα: Οργανικά λιπάσματα – Τεχνολογία δέσμευσης άνθρακα»
13:00 Συζήτηση- Τέλος Συνεδρίου



Ένα σχόλιο

  • ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ 3-4 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΑΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟ !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι