Δήμος Βοΐου: Επιπλέον εκπτώσεις στα δημοτικά τέλη για τις ευπαθείς ομάδες

27 Μαρτίου 2023
12:58

Ο Δήμος Βοΐου στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής, προβαίνει σε επιπλέον εκπτώσεις στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού σε δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού.

Τα νέα τέλη καθορίζονται ως εξής:

  • Έκπτωση 50% για τους απόρους.
  • Έκπτωση 50% για τις πολύτεκνες οικογένειες, όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 20.000 €, προσαυξανόμενο με 2.000,00 € για κάθε προστατευόμενο τέκνο, με ένα (1) τουλάχιστον προστατευόμενο τέκνο.
  • Έκπτωση 30% για τις τρίτεκνες οικογένειες, όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 18.000 €, προσαυξανόμενο με 2.000,00 € για κάθε προστατευόμενο τέκνο, με ένα (1) τουλάχιστον προστατευόμενο τέκνο.
  • Έκπτωση 50% για ανάπηρους ή οικογένειες που έχουν προστατευόμενο μέλος με ποσοστό αναπηρίας άνω των 67% όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 20.000 €.
  • Έκπτωση 40% για μονογονεϊκές οικογένειες όπου το ετήσιο συνολικό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 18.000 €.

Οι δικαιούχοι μπορούν να βρουν στοιχεία σχετικά με την  υποβολή αίτησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικό στην ιστοσελίδα του Δήμου:

https://voio.gr/deltio-typou-nees-meioseis-dimotikon-telon-kathariotitas-kai-fotismou-stis-efpatheis-omades/

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που λαμβάνεται προκειμένου να υποστηριχτούν οικονομικά οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν ειδικά προβλήματα.

Ένα σχόλιο

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΪΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ, ΚΑΜΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ, ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΛΠ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.