Καλλιόπη Βέττα: «Ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι πολίτες για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, την ευημερία και την Δικαιοσύνη»

28 Μαρτίου 2023
13:10

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών για την 21η Μαΐου, δήλωσε:

«Η οριστικοποίηση της ημερομηνίας των Εθνικών εκλογών για την 21η Μαΐου συνιστά μια χαρμόσυνη είδηση για την ελληνική κοινωνία καθώς, έπειτα από παλινδρομήσεις, διαρροές, επικοινωνιακά και μικροκομματικά παιγνίδια που γιγαντώθηκαν μετά την τραγωδία των Τεμπών, ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα αναμετρηθούν δύο βασικοί άξονες για το μέλλον της χώρας.

Από τη μια, η Ν.Δ., που απέδειξε με κάθε τρόπο και σε κάθε αφορμή ότι η εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, η εμβάθυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και η καταστρατήγηση των δημοκρατικών κεκτημένων είναι η στρατηγική της θέση. Μια παράταξη που ελπίζει, μάταια, να κατακτήσει μια ισχνή πρωτοκαθεδρία οδηγώντας την χώρα σε δεύτερες και τρίτες εκλογές, άρα σε αέναη αστάθεια και ακυβερνησία.

Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. που έχει ως στρατηγικό στόχο την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, την ανάταξη και την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος, την ευημερία των πολλών και την εδραίωση της Δικαιοσύνης. Παράλληλα, διαθέτει ένα ξεκάθαρο πολιτικό σχέδιο, καθώς ζητάει την πρώτη θέση στις επερχόμενες εκλογές ώστε να σχηματίσει άμεσα μια προοδευτική κυβέρνηση απευθύνοντας κάλεσμα, σε προγραμματική βάση, στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου για να δημιουργηθεί μια σταθερή κυβέρνηση με τετραετή προοπτική.

Τα διλήμματα είναι σαφή και οι πολίτες πρέπει να πάρουν θέση για το μέλλον της χώρας.

Για την Π.Ε. Κοζάνης, η 21η Μαΐου είναι μια μέρα δημοκρατικής γιορτής και ανακούφισης καθώς θα λήξει ένας τετραετής κύκλος υποβάθμισης, απαξίωσης, εκμετάλλευσης και αδιαφορίας. Θα είναι μια ευκαιρία η πάνδημη οργή και η αποδοκιμασία των κυβερνητικών πεπραγμένων να βρουν διέξοδο σε μια εναλλακτική πρόταση για την βιώσιμη και συμπεριληπτική ανάπτυξη μιας περιοχής που δοκιμάστηκε όσο καμία άλλη στην Ελλάδα από το 2019 και έπειτα.

Καλώ όλες και όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το παρών στη μάχη, να πάρουν την υπόθεση της Δημοκρατίας, της ευημερίας και της Δικαιοσύνης στα χέρια τους.

Η επερχόμενη νίκη είναι δική τους υπόθεση»

21 σχόλια

  • ΘΑ ΣΑΣ ΔΏΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ, ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΤΕ. ΘΈΛΟΥΜΕ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ.

    • Καλα γυρνα τωρα πλευρο δεξιουλη της καταστροφης να δεις κι αλλα ονειρα θερινης νυχτος! Γιατι μονο εκει θα δεις ξανα 2η τετραετια.

  • Μεγάλη πολιτικέ δηλαδή δεν έχουμε δημοκρατία; εννοείς την άλλη με κασιδιαρη και καμμένοπου είσαστε για, 4,5χρονια;;;;;;

    • Μην πιάνεις στο στόμα σου τον Ηλία.
      Αυτός μπήκε φυλακή για τα πιστεύω του.
      Είναι ήρωας των Ελλήνων

      • Μαζεψου και κράτα αυτές τις αντιλήψεις για σένα και όσοι ακόμα στηρίζετε τον ναζί και το συναφι του.
        Που θα μας πεις και ήρωα των Ελλήνων . Είναι ύβρις να βάζεις μέσα όλο τους Έλληνες. Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν και δεν στηρίζουν ναζί. Μόνο οι προδότες.

  • Έτσι όπως είμασταν από το 2015 μέχρι το 2019. Που δεν τολμούσες να πεις ότι είσαι Έλληνας. Που περιμέναμε τους τούρκους να έρθουν να μας σώσουν, τελικά δεν πρόλαβαν. Ήρθαν μόνο οι σκοπιανοί.

  • Καλή επιτυχία στο έργο σας για τη σωτηρία του λαού από τα “μαύρα κοράκια” δεξιάς και ακροδεξιάς.

  • ειναι καιρος ο τσιπαρας και η παρεα του να ετοιμαζονται για τις εκλογες του 27..ισως μεχρι τοτε αποφασισει και ομητσοτακησ να φυγει απο την πολιτικη..και ο τσιπρας μπορει τοτε να εχει ελπιδες να βγει..ομως πιστευω πως απο τωρα πρεπεινα αρχισετε τον αγωνα για το 27..για αυτες τις εκλογες..ξερετε και εσεισ και ο τσιπρας τι θα γινει..

  • κρίμα που δεν βάζουν νεαρά παιδιά με μόρφωση και πραγματική αγάπη για τον τόπο και τη πατρίδα για να απαγάγουμε από τα κοματοσκυλα/λες που μόνο λόγια και παπαπαππαριες είναι

  • ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΣΑΣ ΖΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2015ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019 ΣΑΣ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.