Συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου “Σπάρτακος” με τον Διευθυντή του ΛΚΔΜ

29 Μαρτίου 2023
11:54

 

 

Η συνάντηση με τον Διευθυντή του ΛΚΔΜ ήταν ο επόμενος σταθμός του κύκλου των συναντήσεων που άνοιξε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, υπό την νέα του Διοίκηση, συναντήσεων που έχουν εθιμοτυπικό, αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα.

Η απολιγνιτοποίηση, η προσπάθεια να διατηρηθεί η ισχυρή σχέση μεταξύ περιοχής και ΔΕΗ, οι στοχευμένες προσλήψεις με εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να καλύπτονται τα πόστα με ασφάλεια και οι οποιεσδήποτε παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν, ώστε να βελτιωθούν οι υφιστάμενες συνθήκες εργασίας και κάθε κατάσταση που αφορά τους εργαζόμενους, τέθηκαν στον κ. Νίκου από την πλευρά του Σωματείου.

Περαιτέρω, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της διαχρονικής στήριξης του θεσμού «Μνήμες Λιγνίτη», το Σωματείο επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Διευθυντή, καθώς και δώρα που σχετίζονται με τον Πανελλήνιο αγώνα δρόμου.

Ο κ. Νίκου ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο Δ.Σ. με τους διαύλους επικοινωνίας ανάμεσα στους δύο θεσμούς να παραμένουν πάντα ανοιχτοί.

 

 

                                                                Γραφείο Τύπου

 

 

Ένα σχόλιο

  • Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, θυγατρικό γραφείο Βουλευτή! Παρακαλώ αναφερετε μας το ουσιαστικό; Τοσα χρόνια πέρασαν πειτε μας,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.