Ξεσηκώνονται και στο Μαυροδένδρι για τα φωτοβολταϊκά – Κάλεσμα του Προέδρου της Κοινότητας Αιμίλιου Θ Σπανίδη

3 Απριλίου 2023
23:09

Την Πέμπτη 06 Απριλίου 2023 και ώρα 10:00 πμ οι κάτοικοι και φορείς της ΤΚ Καλαμιάς θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Κοζάνης. Επειδή τα προβλήματα μας σχετικά με την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση ΦΒ και Αιολικών πάρκων, είναι ίδια στην ευρύτερη περιοχή και μάλιστα από την ίδια εταιρεία, καλούνται όσοι κάτοικοι της κοινότητας Μαυροδενδρίου επιθυμούν να συμμετάσχουν για να συμπαρασταθούμε στον δίκαιο αγώνα τους αλλά και στον δικό μας αγώνα κατά ανεξέλεγκτης εγκατάστασης ΑΠΕ χωρίς τη δική μας συγκατάθεση.

Αιμίλιος Θ Σπανίδης

13 σχόλια

  • Μπράβο πρόεδρε. Συνεργασία με άλλες κοινότητες για τα κοινά προβλήματα. Να σταματήσει η υποβάθμιση και η διάλυση κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας.

  • Επι τέλους να ξυπνήσουμε από το λήθαργο που μας οδήγησαν η κυβέρνηση με την προκλητική ανοχή και συνενοχή της περιφέρειας και του Δημου Κοζανης .!!!

  • Τώρα είναι αργά πρόεδρε μιας και δεν έχουν αφήσει τίποτα που να μην το χρησιμοποιήσουν……ίσως το μόνο που μπορείς να σταματήσεις είναι να βάλουν φωτοβολταϊκά δίπλα στην εκκλησία μέσα στο πάρκο το οποίο είναι και σε καλή τοποθεσία!!!!!!!!!!!!

  • Το λιγότερο που έπρεπε να δώσει η εταιρεία
    δωρεά 10.000kwh ανά ρολόι στις κοινότητες
    που εμπλέκονται …

  • Άραγε όταν αδειοδοτούνταν και προχωρούσαν οι διαδικασίες που ήταν όλοι αυτοί που σήμερα διαμαρτύρονται και καλώς
    Υπάρχουν σοβαρές πολιτικές ακόμη και τυχόν ποινικές ευθύνες πολλών παραγόντων αλλά και υπηρεσιών που έχουν εμπλακεί στην διαδικασία τόσο αδειοδότησης αλλά και εγκατάστασης
    Εικόνες ντροπής είναι πέριξ της Κοζάνης
    Καλά θα κάνουν να δημοσιοποιήσουν όλες τις αποφάσεις καθώς και τους μετόχους των εταιριών που δραστηριοποιούνται με τις πιθανές τροποποιήσεις που έγιναν ο νοών νοήτω

  • Αιμίλιε έχασες και κατά συνέπεια έχασε και το χωριό πολύτιμο χρόνο. Αφού έγινε κρανίου τόπος η νότια και ανατολική πλευρά του οικισμού, θυμήθηκες να επαναστατήσεις. Τι επανάσταση δηλαδή, νάχαμε να λέγαμε. Βέβαια υπάρχουν και δούρειοι ίπποι που τους άρεσε από την πρώτη στιγμή η εγκατάσταση των φωτ/κων (άραγε γιατί?) και οι όψιμοι που με λίγα κιλοβάτ στις στέγες των στάβλων τους, από πολέμιοι των φωτ/κων έγιναν θιασώτες. Εν ολίγοις καλά κρασιά και καλό Πάσχα, το πουλάκι πέταξε. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

  • Παιδιά όχι την Πέμπτη όχι όχι ο ανίκανος και αποτυχημένος δήμαρχος θα ανακοινώσει την κάθοδο του για την καρέκλα ξανά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.