kozan.gr: Η Ελενη Σταυρίδου, Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ιμέρων, θα συμμετέχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό του Χ. Ελευθερίου – Το μήνυμά της

5 Απριλίου 2023
22:03
Αγαπητοί μου φίλοι και συγχωριανοί,
Γνωρίζετε όλοι σας την αγάπη μου για το χωριό μου, αυτό που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Και πως θα γινόταν άλλωστε να μην το αγαπώ; Όλες μου οι παιδικές (και όχι μόνο) αναμνήσεις ξεφυτρώνουν από κάθε σπίτι, από κάθε μαχαλά, από κάθε πάρκο, από κάθε εκκλησιά,από κάθε δρόμο…Κι είναι οι αναμνήσεις αυτές, γεμάτες κι από ανθρώπους φυσικά…Νέους και γέρους…Από κάποιους που “έφυγαν” κι από άλλους που τώρα ασπρίσαν τα μαλλιά τους αλλά ακόμα με φωνάζουν όπως τότε, “Ελενίτσα”! Από κάποιους που μεγαλώσαμε μαζί και τώρα παίζουν μαζί τα παιδιά μας…
Τέτοιες αναμνήσεις, θέλω να έχουν και τα παιδιά μου από τα όμορφα χωριά μας… Και εκείνα, από τα δικά τους παιδιά αργότερα (πρώτα ο Θεός) και πάει λέγοντας. Γιατί αυτό ονομάζεται ΠΑΤΡΙΔΑ! Και μένα τα Ίμερα & Άυρα είναι η πατρίδα μου!
Τα τελευταία χρόνια, με την ομάδα του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, δουλέψαμε πολύ και αρχίσαμε να κάνουνε πραγματικότητα το όραμά μας για την αναστήλωση του σχολείου μας. Στο πλαίσιο αυτό, είχα μια άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή. Σε ο, τι και να χρειάστηκε ήταν (και είναι) πάντα εκεί, και κάθε λόγος τους έγινε πράξη. Δεν άκουσα ποτέ κούφιες υποσχέσεις. Όταν κάτι δεν ήταν εφικτό, γινόταν σαφές εξ αρχής. Όταν κάτι ήταν εφικτό, γινόταν άμεσα.
Έγινε μέσα σε δυό χρόνια, δουλειά που υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήθελε δεκαετίες…
Ή πολύ απλά, δεν θα γινόταν καθόλου.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες λοιπόν, αποφάσισα να δεχτώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας, κυρίου Χρήστος Ελευθερίου και να λάβω μέρος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, με την ομάδα του. Μια ομάδα που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν μένει στα λόγια αλλά στα έργα!
Με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών του χωριού μου και των κατοίκων του, θα προσπαθήσω να δουλέψω και να προσφέρω τα μέγιστα, χωρίς διακρίσεις και χωρίς προσωπικά συμφέροντα.
Δήμαρχε σε ευχαριστώ για την τιμή, να βρίσκομαι στο πλάι σου, στην ομάδα σου.

13 σχόλια

  • Αφού έκανες τόσα πολλά φτιάξε και τον δρόμο από την γέφυρα μέχρι τα Ιμερα με την βοήθεια του ανύπαρκτου για τα Ιμερα δημάρχου που τον παινεύει τόσο πολυ.Μονο για τους ψήφους θα τα θυμηθεί τα Ιμερα.Κακος ασχολησε μαζί του

  • Μπράβο σου Ελένη
    Σε ξέρω για τον χαρακτήρα σου, το ύφος και το ήθος σου, την αγάπη σου στον συνάνθρωπο, ξέρω αγαπάς το χωριό και θα δουλέψεις με πείσμα γι’αυτό.
    Πικρόχολα σχόλια θα έχεις όπως τον προηγούμενο, αλλά είσαι δυνατή και δεν σε πτοούν.
    Σου Εύχομαι Καλή σου Επιτυχία, γιατί το ΑΞΙΖΕΙΣ.

    • https://kozan.gr/archives/354654
      Δημοτική συγκοινωνία αποκτά ο Δήμος Σερβίων, με σκοπό τη σύνδεση των απομακρυσμένων περιοχών στα όρια του Δήμου – Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση της Δημοτικής Αρχής – Λεπτομέρειες για τα δύο δρομολόγια που θα δημιουργηθούν, εφόσον πάρει την έγκριση λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας από τον Υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ
      29 Ιουλίου 2021 – 8:22 ΠΜ

      ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ

      ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΙΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ;

      ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!
      προχθές έγινε αυτοψία στον δρόμο και ούτε ασχολήθηκε!
      Για να ξέρουμε για τι και για ποιους μιλάμε

      όσο για τα “κακόβουλα” σχόλια θα θυμήσω στον 9.52 ότι όποτε μιλάει ο κωνσταντόπουλος και η σπυρίδου πετάγεται ο μπουκουβ΄λας ο ελευθερίου και ο ντακρίστο και τους λένε “εσείς δεν μένετε στα σέρβια”

  • Για τον ΕΛΕΟΣ
    Εσύ τι προκοπή έκανες για το χωριό σου, μια ζωή στην ΑΔΡΑΝΕΙΑ.
    Η Πρόεδρος του Μορφωτικού έδειξε δείγμα γραφής, το τι μπορεί να κάνει.
    Μιλάς για τον δρόμο, ενώ ξέρεις ότι ανήκει στην ΠΕ Κοζάνης.
    Καλή σου επιτυχία Πρόεδρε.

    • η γέφυρα ανήκει στον δήμο;
      όχι
      δεν πρέπει να ασχοληθεί ο δήμαρχος επειδή ανήκει στην περιφέρεια;
      για το ερώημα που έθεσα και αφορά ένα ΓΕΓΟΝΟΣ έχεις να πεις κάτι;
      όχι. η μπάλλα στην εξέδρα
      άντε να ξεπεράσω ότι σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ το παλιό σχολείο έκανε δουλειές ένας μορφωτικός όμιλος
      το ότι ασχολείσαι με το χωριό μου και ξέρεις και τι έχω κάνει πως να το πω;
      πολυξερίαση!

    • Γιατί η γέφυρα δεν είναι ευθύνη της περιφέρειας; Στον δήμο ανήκει; Όχι
      Αλλά εκεί ασχολήθηκε ο δήμαρχος
      Αν και εκ του αποτελέσματος, μόνο καλό έκανε με τις δηλώσεις του

  • Ο Περιφερειάρχης πολυξερε πετάει το μπαλάκι στο Δήμαρχο.Αν δεν το γνωρίζεις και σε νοιάζει ρωτά να μάθεις.

  • Δεν πειράζει ας γελάνε κυρία μου…Για γέλια έτσι και αλλιώς είναι όλοι τους.Ερχονται εκλογές όμως εκεί να δεις τι γέλια θα κανουμε

  • Ο καθένας από τη θέση που έχει ας προσφέρει στον τόπο του. Είτε είναι πρόεδρος της δ. κοινότητας Ιμέρων ή πρόεδρος του συλλόγου Ιμέρων είτε είναι μόνιμος κάτοικος ή πρώην κάτοικος Ιμέρων. Ας μην σαμποτάρουμε και απαξιούμε τις προσπάθειες κανενός. Λιθαράκι λιθαράκι αποφέρουν αποτελέσματα.Σε όλους τους υποψήφιους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

    • καλή επιτυχία δεν μπορεί να έχουν όλοι. και για το καλό μας εύχομαι πλήρη απ[οτυχία σε όσους συνεργάζονται με την δημοτική αρχή που “ΞΕΧΑΣΕ” τα Ίμερα από την δημοτική συγκοινωνία και που κάνει μερεμέτια σε χωριά μόνο εάν είναι φίλος του ελευθερίου ο πρόεδρος ή υπάρχει κάποιος να τον στηρίζει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.