Χύτρα ειδήσεων: Η Πέμπτη του Λαζάρου

7 Απριλίου 2023
08:13

 

Ο Λ. Μαλούτας, μ’ ένα “συνεχίζουμε”, ανακοίνωσε, χθες Πέμπτη, την εκ νέου υποψηφιότητά του για τις εκλογές. Αν κι έγινε μεγάλη κινητοποίηση για να παραστούν στο Κοβεντάρειο όσο γίνεται περισσότεροι Πρόεδροι  Κοινοτήτων, τελικά δεν ήταν περισσότεροι από δέκα, ενώ και μερικοί εξ αυτών παρέστησαν από “υποχρέωση” στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει με τη Δημοτική Αρχή. Βέβαια ο Λάζος, για τους Προέδρους, είπε κι ένα ΜΕΓΑΛΟ ψέμα, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:Eυχαριστώ τους Προέδρους των Κοινοτήτων που είναι εδώ μαζί μας, παρότι δεν τους φωνάξαμε, όταν από το πρωί, συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος του τηλεφωνούσε ζητώντας τους να παραστούν. Η συντριπτική πλειοψηφία  των Προέδρων, αν και προσκλήθηκε, του γύρισε την πλάτη, ενώ πέρα απ’ αυτούς,  για όσους ακόμη δεν πήγαν στο Κοβεντάρειο (αν και καλέσθηκαν), ο Λ. Μαλούτας επινόησε ακόμη μια δικαιολογία, λέγοντας: “πολλοί είναι μαζί μας εδώ νοερά και δεν μπόρεσαν να έρθουν διότι είναι εργάσιμη μέρα“.  Eύλογα, βέβαια, θα αναρωτηθεί κάποιος, αφού ήταν εργάσιμη μέρα και το γνώριζε, γιατί δεν  προγραμμάτισε την εκδήλωση για την Τετάρτη ή κάποια άλλη στιγμή; Είναι προφανές πως σε κάποιον αρέσουν οι δικαιολογίες ή ακόμη κι οι αυταπάτες ενώ είναι, επίσης, βέβαιο πως μέχρι τις εκλογές ο Λ. Μαλούτας θα αναρωτηθεί, πολλές φορές, αν τελικά έπραξε σωστά να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα. Κάποιες φορές θα το αναρωτηθεί μοναχικά άλλες πάλι θα το μοιραστεί με συνεργάτες του. Η στήλη επιθυμώντας να τον εμψυχώσει, καταθέτει γι’ ακόμη μια φορά δημόσια τη θέση της. Έπραξε το ορθότερο. Οι πολίτες πρέπει να τον κρίνουν γι’ αυτά τα τέσσερα χρόνια κι η φυγή του θα συνιστούσε απόδραση. Τα υπόλοιπα εν καιρώ!

Η Χύτρα

15 σχόλια

  • Γιώργο δουγαλη αντιδήμαρχε τι γύρισες τι μπιφτέκα την γύρισες την μπιφτεκά.αλλα έλεγες και άλλα κάνεις θα σε κρίνουμε και εσένα αντιδημαρχε.

  • Παντως ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι κατεβαινουνε.Δεν υπηρχε αλλος υποψηφιος??Ας κατεβαζανε την Ελπιδα που ειναι και ικανη και επικοινωνιακη!!κριμα ,σκετη απογοητευση.Βαρεθηκαμε !!Καινουρια προσωπα, λιγος αερας ρε παιδια!!

  • Η Διαμαντοπούλου λογικό να στηρίζει Μαλουτα ρε παιδιά. Έμμεσα και άμεσα. Από τη στιγμή που δεν έχει επαφή με την Κοζάνη λογικό είναι.

    Πάντως ο Νικολάκης ο Παλάσκας έπαιξε πολύ καλή μπάλα με τον πρόεδρο των συνταξιούχων. Καλή κίνηση ενδιαφέρουσα.

  • Οκ δεν αρέσει ο Μαλούτας. Πείτε κάποιον άλλον, ποιός θα μπορούσε? Εδώ φαίνεται να παίζει χωρίς αντίπαλο ο άνθρωπος

    • Το βρηκατε τωρα.Σιγα τους τιτανες που θα γραφτουν στην ιστορια για τα εργα που αφηνουν.Δεν υπαρχουν δηλ αλλοι??Καλα που μας κανουν και την τιμη να κατεβαινουν.Αυτοι οι κομματικοι μηχανισμοι κατεστρεψαν τον τοπο μαυτους που επιλεγουν για υποψηφιους.Το λες και για επιχειρημα!!

    • Αν μετά από αυτά που έγιναν, βλέπε φωτοβολταϊκά, συνεχίζει να παίζει χωρίς αντίπαλο , τότε καλώς να βγει, αυτός μας αξίζει

    • ωραία καραμέλα. ο κανένας να κυβέρνησει θα είναι πολύ καλύτερος από αυτόν. Α και ξέχασα λαζο επειδή δεν τς έχω θα με δώσεις λίγα λεφτά από τα φωτοβολταϊκά

  • ΛΑΖΟ συνέχισε σε θέλουμε μην ακούς κανένα Ελβετία μας έκανες!!! Ανυσηχουσμε αν θα ξαναβάλεις τώρα κοιμόμαστε ήσυχοι!!! Δυναμικά ΛΑΖΟ!!!εσύ δεν μας εφκιασες κολυμβητήριο τζακουζι ατομικό έχουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι