kozan.gr: Τι σου κάνουν οι εκλογές – Άρχισαν οι κυβιστήσεις και στα θέματα των φωτοβολταϊκών, από τον Λ. Μαλούτα, λόγω της εκ νέου υποψηφιότητάς του – Δείτε, σ’ ένα ακόμη θέμα, τα δύο “πρόσωπα” του Δημάρχου Κοζάνης (Βίντεο)

6 Απριλίου 2023
18:30

 

To kozan.gr θα συνεχίσει να αναδεικνύει τις διαρκείς πολιτικές κυβιστήσεις και την υποκρισία του Δημάρχου Κοζάνης ο οποίος αλλάζει τις απόψεις του όπως  το συμφέρει. Σήμερα λοιπόν, στους κατοίκους της Καλαμιάς, με αφορμή τη διαμαρτυρία τους για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών αρκετά κοντά στον οικισμό τους, κατόπιν αιτήματός τους, τους υποσχέθηκε αυτό που δεν έκανε πριν από περίπου δύο χρόνια, το να υπάρξει δηλαδή  απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης με αρνητική γνωμοδότηση για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στην Καλαμιά. Πριν από δύο (2) χρόνια περίπου,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Κουζιάκης & Ευκολίδης του ζητούσαν ακριβώς το ίδιο, επισημαίνοντας και τότε τις πολλές αντιδράσεις των κατοίκων (ειδικά της Καλαμιάς), όμως εκείνος, σχεδόν, ούρλιαζε με την επιμονή τους, σηκωνόταν από το γραφείο κι έθετε, με δική του πρόταση,  το θέμα των γνωμοδοτήσεων στο αρχείο, διότι έλεγε δεν είχε κανένα νόημα, γιατί είχε ΗΔΗ γνωμοδοτήσει, για το ίδιο θέμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο, κάνοντας μάλιστα κι άσχετες συγκρίσεις με άλλες άσχετες μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεω. Σήμερα, όπως προαναφέρθηκε, υποσχέθηκε ότι θα πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης. Τι σου κάνουν οι εκλογές  κι η εκ νέου υποψηφιότητά του, που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα το βράδυ (Πέμπτη 6/4) και σημειωτέον είμαστε ακόμη 6 μήνες μακριά από αυτές. Δείτε τα δύο “πρόσωπα” του Δημάρχου Κοζάνης και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

11 σχόλια

  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΜΑΧΩΝ ΝΕΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ. Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΚΟΖΑΝΗ….ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ
    ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΑΦΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΑΕΡΑΣ.

  • γιατι εσεις που τους κρινετε ειστε καλυτεροι νομιζετε.Αν βγει και βαλει υποψηφιοτητα κανενας ικανος και σοβαρος ανθρωπος δεν θα τον ψηφισετε.Αυτους θελετε γιατι γκρινιαζετε δεν καταλαβα.

  • Μήπως έχει να πει κάτι για τα φωτοβολταϊκά στο Μαυροδέντρι και στην Νέα Καρδιά που μαύρισε ο τόπος; τέτοιο μαύρισμα θέλουν και αυτοί αλλά και οι κυβερνητικοί για το χάλι που ζούμε.

  • Να δούμε τι θα κάνει ο ψηφοφόρος τώρα, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο για το Μαλουτα και σια αλλά και όλους του ψηφοδελτίου
    Μαζί έπαιρναν τις αποφάσεις, σήκωσαν το χεράκι τους,

  • Δουλειές του ποδαριού ούτε στο γραφείο τους έβαλε τους ανθρώπους
    Θα πάθεις την πλάκα του στης εκλογές

  • Όταν ακούς τον Λάζο να τραυλίζει μπροστά στις κάμερες και να τα έχει χαμένα,κάποιο λάθος έχει κάνει,σκόπιμο ή….τυχαίο !!!!

  • Οι δύο της τριανδρίας πήγανε σπίτι τος.Καιρος είναι να πηγαίνει και ο τρίτος.Και αυτό θα γίνει ή την πρώτη ή την δεύτερη Κυριακή!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.