Επιβεβαίωση kozan.gr: Ανακοινώθηκαν, επισήμως, τα ονόματα του Γ. Δακή & της Ε. Πρώιου για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης

6 Απριλίου 2023
18:51

Ανακοινώθηκαν, επισήμως, τα ονόματα του Γ. Δακή & της Ε. Πρώιου για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα άλλα τέσσερα των εν ενεργεία βουλευτών της ΝΔ (Κωνσταντινίδη, Βρυζίδου, Παπαδόπουλου & Αμανατίδη)

24 σχόλια

  • Δε θα πάρουμε άλλο σώσιμο και απο αλλους νουδουληδες
    χορτάσαμε 4 χρονια , ας τους ψηφισουν τα δεξιοβολεμενα γιδοτρολ.

    • Ενω εσυ που γραφεις τα ιδια και τα ιδια εδω και 3 χρονια δεν εισαι τσιπροσυριζολ!!! Το βραδυ των εκλογων θα πεσει πολυ γελιο!!! Οσο για εσενα υπομονη για τα επομενα 4χρονια μεχρι το 2027 παλι τα ιδια θα γραφεις,χαχαχα……χα!!!!!!!!

      • Μιλας κι εσυ ρε φελλε που 4 χρονια τωρα μπαινοβγαινεις εδω μεσα και γραφεις συνεχεια ολο τσιπροκιο και τσιπροκιο και ποτε ξανα αριστερα και τριχες κατσαρες? Μην κρινεις απο σενα δεξιουλη της καταστροφης
        και πραγματι το βραδυ των εκλογων θα πεσει πολυ γελιο για μας και πολυ κλαμα για σας που εχετε φοβερα απυθμενο θρασος και εχετε σηκωνει πολυ ψηλα τον αμανε και πλησιαζει η μερα που θα σας τον κοψουμε απ την ριζα
        γιατι πολυ σας ανεχτηκαμε 4 χρονακια
        το θρασος την ανεδεια τιμωρειται απ τον λαο αργα η γρηγορα.

      • Ο Λαός δεν ξεχνά:
        Το έγκλημα στα Τέμπη,
        τα φαγοπότια των αρίστων,
        οι υποκλοπές,
        οι παιδοβιασμοί,
        η ανεξέλεγκτη ακρίβεια και αισχροκέρδεια
        αλλά και η διαχείριση κατά την διάρκεια της πανδημίας, 
        θα οδηγήσουν τον πρωθυπουργό του “Δεν Γνώριζε”
        στον κάλαθο.

        • Δυστυχώς ο λαός ξέχνα! Απογοητευτικό, αλλά ξέχνα. Αλλιώς δεν θα είχε ξαναφέρει στην εξουσια αυτούς που συστηματικά καταστρέφουν την Ελλάδα

          • Και η Ευβοια περιμενει μια συγνωμη και οι συγγενεις των 38.000 ανθρωπων που θαψατε με τα δηθεν εξυπνα μετρα σας περιμενουν μια συγνωμη… να πω κι αλλα η θα ταραχτεις δεξιουλη?

  • Ελλαδαρα! Κάνουν ουρές για να μπουν στις υπηρεσίες του Μίστερ Μπιν. Να μην ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να κλαις.

    • Φοβερή τοποθέτηση Ιωάννη . Μπράβο !!!! Φαντάζομαι έχεις ακούσει για έναν ιό που ονομάζεται Covid? Οι υπόλοιπες χώρες Γιάννη δεν είχαν νεκρούς ?
      Μήπως είσαι ολίγον ΣΥΡΙΖΑ ή μήπως με τον Κασιδιάρη ?

  • Ψηφοδέλτιο πολυ βολικό για να βγει παλι ο υπουργός μας … με τις ψήφους Κοζάνης κατακερματισμένες μόνο αυτος βολεύεται

  • Ότι έκανε ο Γιώργος σαν Νομάρχης και περιφερειάρχης θα κάνει και σαν βουλευτής!
    Κοινώς μία τρύπα στο νερό!
    Η παρακαταθήκη Που άφησε μείωσε τη φωνή της Κοζάνης στην ελληνική βουλή κατά μία!
    Κι αν φτάσαμε στον πάτο Μη φοβάστε αυτός θα σκάψει παρακάτω!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.