Brainobrain Πτολεμαΐδας: Νέα τμήματα Απριλίου

6 Απριλίου 2023
10:55
Κανένα σχόλιο

Το Brainobrain Πτολεμαΐδας  δεν είναι άλλη μια δραστηριότητα για τα παιδιά σας.

Είναι μια ουσιαστική εκπαιδευτική διαδικασία που αναπτύσσει τη νοημοσύνη του παιδιού ,βάζοντας σε λειτουργία το άλλο ημισφαίριο του εγκεφάλου που κατά βάση δε χρησιμοποιούμε όλοι εμείς.

Σπουδαίο είναι να αναφερθεί πως αυτή η ανάπτυξη βάσης στη νοημοσύνη του παιδιού ενεργοποιείται ΤΩΡΑ και διατηρείται για ΠΑΝΤΑ !!

Επίσης με το κομμάτι του NLP σαν δεύτερο πυλώνα το πρόγραμμα δημιουργεί νέους με υψηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση αλλά ταυτόχρονα με σεβασμό στις απόψεις του άλλου !

Εξάλλου είναι κάτι που μπορείς να το πραγματοποιήσεις μόνο σε αυτές τις ηλικίες (5-15 ετών)και είναι για όλη τη ζωή σου !!

Νέα τμήματα Απριλίου!!!

Τηλέφωνο 6971996640, 2463053160

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.