kozan.gr: Κοζάνη (Κοινωνικά – κηδείες): Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Γεώργιος Παπαντωνίου

9 Απριλίου 2023
09:08

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Γεώργιος Παπαντωνίου κάτοικος Κοζάνης. Ήταν τραπεζικός υπάλληλος στην Πτολεμαίδα. Ιδιαίτερα μαχητικός πρωτοστάτησε στους αγώνες των απολυόμενων εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δ. Μακεδονίας. Ευγενικός κι αγαπητό πρόσωπο στους συναδέλφους του και την τοπική κοινωνία . Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή 9/4 στις 5 το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου στην Κοζάνη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

7 σχόλια

  • Μας «πούλησες» Γιώργο μας…. Μας την έφερες κι αυτό το βάρος μας είναι ασήκωτο…
    Όπως πάντα, ξεπερνώντας τα όρια σου, έτσι και σήμερα την «έκανες με ελαφρά»….
    Το γέλιο σου, το χιούμορ θα μας συνοδεύει.

    Πως το’ πες μόλις χθες; «ζήσε τη ζωή».
    Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε 😭

  • Αγαπημένος φίλος μας, αξιόλογος άνθρωπος, δυναμική προσωπικότητα. Ξεχώριζε γιατί είχε το θάρρος να λέει τη γνώμη του. Θα σε θυμόμαστε πάντα!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.