Μήνυμα Σωκράτη Βατάλη, υποψηφίου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης, για την 21η Απριλίου 1967

21 Απριλίου 2023
13:51

Η μαύρη επέτειος της 21ης Απριλίου, μας θυμίζει την υποχρέωση για συνεχή και καθημερινό αγώνα για την εδραίωση της Δημοκρατίας, τη στεγανοποίηση και ενίσχυση των θεσμών της και τη διάχυση του αισθήματος ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΝΤΟΥ. 

Ποτέ ξανά…

34 σχόλια

  • οτι να ναι, εχεις να πεις κατι για την περιοχή μας? τα γενικολογα μηνυματα πολιτικης του 1980 μονο νεο αιμα δεν προσδιοριζουν….ααααα και που εισαι κυκλοφορησε και μια δημοσκοπηση….εισαι πουθενα?????χαχαχαχα

  • Σωκρατη με φορα!! Εισαι οτι καλυτερο εχει το ψηφοδελτιο κι αυτο ο κοσμος το ξερει. Θα πεσουν πολλα δακρυα οταν ανοιξουν οι καλπες..

  • Καλή επιτυχία Σωκρατη !!! Είσαι το παρόν και το μέλλον του τόπου . Ο τόπος σε χρειάζεται η κοινωνία σ’αγαπαει . Όλοι μαζί για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και μαζί με την νέα γενιά !!! Καλή επιτυχία !!!

  • ουτε καν το κομμα του δεν ειναι στην δημοσκοπηση..καταλαβαν πλεον και στην περιφεροια αυτο που ξερει και ο αρχηγος τους.δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να κερδισουν.και ηδη αναρωτιουνται αν ο μητσοτακησ συνεχισει να τους κανει πλακα και κατεβει στις εκλογες του 27 σαν υποψηφιος παλι τι θα κανουν..αυτες οι εκογες εχουβ ηδη κριθει..και το ξερουν..αλλα παιζουν το εργο..συνεχιστε εχει πλακα ..

    • Εσύ δεξιούλη κάτσε ακόμη στην ν.δ ο αδωνούλης θα σας μοιράσει καλαθάκια με κουπόνια για το SUPER MARKET. Πόσο πληρώνεις το ηλεκτρικό στην ΔΕΗ που σώσατε στις πλάτες του Ελληνικού λαού. περιμένετε λίγο 21 ΜΑΙΟΥ είναι κοντά θα φάτε το τυράκι ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

  • Βρε πικρόχολε σε πληροφορώ και τα προβλήματα του τόπου τα γνωρίζει πολύ καλά και καλές ιδέες έχει και όρεξη για προσφορά έχει και καλή μόρφωση έχει. Περίμενε λίγο η 21 ΜΑΙΟΥ είναι κοντά και θα δεις. Η δημοσκόπηση έγινε πριν την δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας. Το χαχαχαχα στο επιστρέφω

    • Τόσο γνωστός ειναι που βάλατε τόνους σε κεφαλαία γράμματα για να μπορεί ο κόσμος να λέει σωστά το όνομά του…..μια χαρά ειστε στο πουθενά…από που προέκυψε η υποψηφιότητα του εν λόγω απο τα στελέχη, ο κοσμος δεν το εχει ιδεα, εσεις τρολ γραψτε οτι θετε η αληθεια ποναει.

      • ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΜΟΡΦΩΕΟΜΕ ΑΣΧΕΤΕ

  • ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΩ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ.

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ.

  • Καλή επιτυχία Σωκράτη
    Μείνε μακριά από ξύλινη μικροπολιτικη και θα τα πας θαυμάσια.
    Υπάρχει πολύ ουσία για να στηλιτεύσεις
    Πολλά πράγματα να προτείνεις
    Προχωρά κι εμείς εδώ είμαστε

  • Καλη επιτυχια φιλε…προχωρα δυνατα!!!
    Η Πτολεμαιδα στηριζει Σωκράτη! Πάμε γερα για την μεγαλη ανατροπη!!!!

  • Πια Δημοκρατία τι λέει αυτός που θα
    βάλει στο στόμα του την επανάσταση
    της 21 Απριλίου.Θα μιλήσουν αυτοί για τον Εθνάρxη Γεώργιο Παπαδόπουλο.Μη xειρότερα Θεέ μου.Το κίνημα που έκανε το δημοψήφισμα από ΟΧΙ σε ΝΑΙ μιλάει για δημοκρατία 😂

  • Σύντομο ανέκδοτο. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ στην Ελλάδα του 2023. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Που τα βρίσκουν και τα λένε οι φωστήρες.

    • διαβασε το οναματεπωνυμο με τους τονους στα κεφαλαια για να το πεισ σωστα….χαχαχαχα πλακα εχουν εκει στο γραφειο του!!!! που βρισκομαστε στην ρωσσια του 1920??? ΠΕΡΝΑΝ για χαζους τους ψηφοφορους

      • ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ Η 21 ΜΑΙΟΥ ΕΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ. ΤΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΔΕΞΙΟΥΛΙΑ ΚΑΛΑΚΡΑΣΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι