Αποδέκτης των μείζονος σημασίας ζητημάτων και προβλημάτων  που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο κομμάτι του κοινωνικού ιστού της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, έγινε σήμερα (2.5.2023) ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ισαάκ Νικολαϊδης, επισκεπτόμενος Αυτοδιοικητικούς, θεσμικούς και συνδικαλιστικούς φορείς.

Στις συναντήσεις με το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης, το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δ. Μακεδονίας, το τοπικό Σωματείο Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. και στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Βοϊου κ. Χρήστο Ζευκλή, κατατέθηκαν προβλήματα και θέσεις, έτσι ώστε να ενταχθούν στο διεκδικητικό πλαίσιο του υποψηφίου, όπως τα θέτουν οι θεσμοί και οι φορείς.

Αναπτύχθηκε μια γόνιμη συζήτηση, με τον κύριο Νικολαΐδη να είναι πολύ καλός γνώστης των θεμάτων που προβληματίζουν την τοπική κοινωνία, εξαιτίας της πολυετούς του συμμετοχής τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και στους συνδικαλιστικούς θεσμούς.

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση να παραβρεθεί το απόγευμα στην απονομή του Κυπέλλου στον Εορδαϊκό, που είναι πλέον και επίσημα πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ  Κοζάνη, ο υποψήφιος βρέθηκε στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας Αιμίλιος Θεοφανίδης, συμμετέχοντας στην τελετή και συγχαίροντας τους παίκτες και την Διοίκηση της ομάδας για την επιτυχία της.

Από το Γραφείο του υπ. Βουλευτή

Π.Ε. Κοζάνης,  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

Ισαάκ Α. Νικολαΐδη