Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε. Κοζάνης ο υποψήφιος Βουλευτής Ισαάκ Νικολαϊδης διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο

2 Μαΐου 2023
20:48
Κανένα σχόλιο

Αποδέκτης των μείζονος σημασίας ζητημάτων και προβλημάτων  που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο κομμάτι του κοινωνικού ιστού της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, έγινε σήμερα (2.5.2023) ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ισαάκ Νικολαϊδης, επισκεπτόμενος Αυτοδιοικητικούς, θεσμικούς και συνδικαλιστικούς φορείς.

Στις συναντήσεις με το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης, το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δ. Μακεδονίας, το τοπικό Σωματείο Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. και στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Βοϊου κ. Χρήστο Ζευκλή, κατατέθηκαν προβλήματα και θέσεις, έτσι ώστε να ενταχθούν στο διεκδικητικό πλαίσιο του υποψηφίου, όπως τα θέτουν οι θεσμοί και οι φορείς.

Αναπτύχθηκε μια γόνιμη συζήτηση, με τον κύριο Νικολαΐδη να είναι πολύ καλός γνώστης των θεμάτων που προβληματίζουν την τοπική κοινωνία, εξαιτίας της πολυετούς του συμμετοχής τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και στους συνδικαλιστικούς θεσμούς.

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση να παραβρεθεί το απόγευμα στην απονομή του Κυπέλλου στον Εορδαϊκό, που είναι πλέον και επίσημα πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ  Κοζάνη, ο υποψήφιος βρέθηκε στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας Αιμίλιος Θεοφανίδης, συμμετέχοντας στην τελετή και συγχαίροντας τους παίκτες και την Διοίκηση της ομάδας για την επιτυχία της.

Από το Γραφείο του υπ. Βουλευτή

Π.Ε. Κοζάνης,  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

Ισαάκ Α. Νικολαΐδη

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.