Ο Γιώργος Δακής, υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης με τη ΝΔ, συνάντησε την Τρίτη 2/5 τον Πρόεδρο και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας.

3 Μαΐου 2023
05:57

Ο Γιώργος Δακής, υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης με τη ΝΔ, συνάντησε την Τρίτη 02/05 τον Πρόεδρο και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας.

Η συνεισφορά του ΤΕΕ ως τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας σε κρίσιμα ζητήματα της περιοχής, με επίκεντρο τη μεταλιγνιτική περίοδο, κυριάρχησαν στην ενδιαφέρουσα συζήτηση.

 

 

5 σχόλια

  • Ο Γιώργος Δακής είναι έντιμος άνθρωπος
    καί γνώστης τών προβλημάτων της Κοζάνης
    (σαν πρώην Νομάρχης καί Περιφερειάρχης)
    γι’αυτό καί πρέπει όλοι να τον ψηφίσουμε
    για νά προωθήσει τις λύσεις των συμφερόντων της Κοζάνης.
    Ψηφίζουμε όλοι Γιώργο Δακή
    απ’την πρώτη Κυριακή!!!

    • μάλιστα. Ούτως ή άλλως βρε ειδήμονα την δεύτερη δεν βάζουμε σταυρό, αυτό δεν στο είπε (σαν πρώην Νομάρχης καί Περιφερειάρχης)?

  • Ανώνυμε 13.00 , αυτό λέει να βάλουμε σταυρό απ’την πρώτη Κυριακή, γιατί στην δεύτερη δεν έχει σταυρό!
    Άσε μην είσαι κουτοπόνηρος καί λασπολογος
    καί γράψε καμία καλή πρόταση για το καλό της Κοζάνης!
    Γνωρίζεις τί χρειάζεται ο νομός Κοζάνης
    για να έρθει η ανάπτυξη , πέρα από το λιγνίτη
    ξέρεις να δουλεύεις!!!!
    ξέρεις τι θα πει καλοσύνη!!!
    καί πώς θα έρθει η πρόοδος!!!
    …. ή μόνο να κατακρίνεις ;

  • Ψηφίζουμε όλοι Γιώργο Δακή
    απ’την πρώτη Κυριακή!!!
    … γιατί δεύτερη Κυριακή δεν θα υπάρξει,
    θα πάρει αυτοδυναμία η Ν.Δ. απ’την πρώτη Κυριακή, γιατί ο Ελληνικός λαός κατάλαβε ότι δεν συμφέρει την Ελλάδα να μπει σε περιπέτειες!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.