kozan.gr: Στη δημιουργία Ηλεκτρονικού θεματικού Καταλόγου Ισότητας και Φύλων προχωρά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

3 Μαΐου 2023
06:44

Στη δημιουργία Ηλεκτρονικού θεματικού Καταλόγου Ισότητας και Φύλων προχωρά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος θα έχει την ονομασία “Βιβλία για την ισότητα” και θα περιλαμβάνει τη συγκέντρωση βιβλίων που ειδικεύονται στο φεμινισμό και τις γυναίκες γενικότερα. Ο Ηλεκτρονικός κατάλογος θα διευκολύνει στην άμεση και γρήγορη πρόσβαση στις θεματικές πληροφορίες σχετικά με τη θεματική του φύλου που έχει η Βιβλιοθήκη στη συλλογή της.

kozan.gr

7 σχόλια

  • …συγκέντρωση βιβλίων που ειδικεύονται στο φεμινισμό…..

    Ο κοσμικός φεμινισμός έχει τόσα αρνητικά στοιχεία , που η γυναίκα μεταβάλλεται σ’ ένα κατάντημα!
    Ενώ δηλαδή γίνεται προσπάθεια να έρθει η γυναίκα σε μία ισότητα με τον άνδρα, τελικά ο φεμινισμός ανδροποιεί την γυναίκα.

    • Τί αστοιχείωτα είναι αυτά που γράφετε και πόσο άσχετα με τον φεμινισμό. Μήπως να επισκεφθείτε τη βιβλιοθήκη και όντως να μελετήσετε όχι μόνο κάποιες βασικές αρχές δικαίου αλλά και πόσο εύστοχα έχουν μιλήσει φεμινίστριες για το πόσο έχει υποβιβάσει η πατριαρχία τη γυναικεία φύση.

      • «Κορμιά γυναικών εξακολουθούν να παρελαύνουν ως προϊόντα προς πώληση σε πασαρέλες, οθόνες, μπροστά από διαφόρων ειδών «κριτικές επιτροπές», να προσφέρονται ως φθηνά «πιάτα» στα αδηφάγα μάτια του «φιλοθεάμονος» κοινού».!!!

        τι λένε οι φεμινίστριες ;

        Γιά το οξύ δημογραφικό πρόβλημα
        δεν έχουν άποψη οι φεμινίστριες;

        • Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σας. Οι φεμινίστριες είναι που κατεξοχήν έχουν μιλήσει για την αντικειμενοποιηση του γυναικείου σώματος αλλά και τις διεκδικήσεις των γυναικών που θέλουν να τεκνοποιήσουν. Μήπως οι απαντήσεις που ψάχνετε βρίσκονται ήδη στον φεμινισμό και αυτοπεριοριζετε τον εαυτό σας θεωρώντας ότι είναι κάτι άλλο;

  • Να φάμε δεν έχουμε, θεματικό κατάλογοι ισότητας μας μάραναν! Το ότι γυναίκες καθ άνδρες αυτοκτονούν κάθε μέρα η εξαθμιωνονται αυτό δεν ενδιαφέρει κανένα!

  • Ο Υπουργός Εσωτερικών της ΝΔ, Τ. Θεοδωρικάκος, κατοχύρωσε την δωρεάν εξέταση για Καρκίνο του Μαστού στις Γυναίκες Εργαζόμενες του Δημοσίου. Γιατί δεν κατοχύρωσε και την δωρεάν εξέταση του Άνδρα Εργαζομένου του Δημοσίου για εξέταση Προστάτη; Κινδυνεύει λιγότερο ο Άνδρας εργαζόμενος και δεν το ξέραμε;; Δεν παραβιάζεται έτσι το άρθρο 3 του Ελληνικού Συντάγματος περί Ισότητας ;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.