Πρόγραμμα “Πολιτισμός – Δημιουργικότητα – Κοινότητα Ι” Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας (ΕΓΙΝ) – ΟΑΠΝ – science2public. Ανταλλαγή νέων 18-30 ετών από την πόλη Halle της Γερμανίας και την Κοζάνη, από 2 – 7 Μαϊου 2023

3 Μαΐου 2023
08:23
Κανένα σχόλιο
📌Πρόγραμμα “Πολιτισμός – Δημιουργικότητα – Κοινότητα Ι” Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας (ΕΓΙΝ) – ΟΑΠΝ – science2public. Ανταλλαγή νέων 18-30 ετών από την πόλη Halle της Γερμανίας και την Κοζάνη, από 2 – 7 Μαϊου 2023.
✅Διαπολιτισμικός Διάλογος
✅Μουσική, Φωτογραφία, Graffiti, Street art activism, Εργαστήρια
Μουσική & Φωτογραφία δρόμου
📣Μανώλης Κουτσονάνος και Αλέξανδρος Βρεττάκος
Πέμπτη 4 Μαϊου 2023 στο σπίτι της Άρσις στις 21:00

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.