kozan.gr: Ένταση στην Οικονομική Επιτροπή μεταξύ Μακρυγιάννη – Χριστοφορίδη – “Όσο κι αν κρύβεται ο Περιφερειάρχης σε αυτά θα απαντήσει” είπε ο Γ. Χριστοφορίδης – “Δεν είναι καφενείο εδώ μέσα. Για τα καφενεία είσαι” του απάντησε ο Μ. Μακρυγιάννης – “Λαϊκιστή” φώναζε ο Γ. Μαργαρίτης (Βίντεο)

3 Μαΐου 2023
11:21

Ένταση σημειώθηκε κατά τη συνεδρίαση της σημερινής Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στη συζήτηση του θέματος περί της έγκρισης του Πρακτικού ΙΙ (Έλεγχος δικαιολογητικών μειοδότη) του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια οχήματος πολλαπλών χρήσεων και παρελκομένων για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Έδρας. Πρόκειται για ένα θέμα για το οποίο ο εν λόγω περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, από το συνδυασμό “Ελπίδα”, κ. Γιώργος Χριστοφορίδης έχει εκφράσει τις έντονες ενστάσεις του (δείτε εδώ σχετικά), χαρακτηρίζοντας το κόστος της συγκεκριμένης προμήθειας τεράστιο και πως θα μπορούσε να γίνει αγορά του συγκεκριμένου μηχανήματος με πολύ λιγότερα χρήματα. Ο κ. Χριστοφορίδης βρέθηκε σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή και είχε έντονο αντίλογο τόσο με τον Πρόεδρο Μ. Μακρυγιάννη όσο και με τον Γ. Μαργαρίτη

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.