Θερμή η υποδοχή του υποψηφίου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ισαάκ Νικολαίδη κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

3 Μαΐου 2023
11:34
Κανένα σχόλιο

Θερμή η υποδοχή του υποψηφίου Βουλευτή κατά την σημερινή του επίσκεψη στο Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις και προοπτικές

Έχοντας την δυνατότητα, ως εργαζόμενος και ως συνδικαλιστικό στέλεχος του τοπικού αλλά και ευρύτερου κινήματος, να γνωρίζει πολύ καλά τα ενεργειακά και εργασιακά ζητήματα, ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ισαάκ Νικολαΐδης επισκέφθηκε σήμερα το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Συζητώντας για τα γεγονότα που έχουν προηγηθεί και τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί βάσει σχεδιασμού, ο κ. Νικολαΐδης κατέθεσε τις θέσεις αλλά και την ανησυχία του για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα που ¨κλονίζουν¨ την διαδικασία μιας ομαλής μετάβασης δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία στους πολίτες για το μέλλον τους.

Υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση ώστε να αποφευχθεί κάθε εσπευσμένη απόφαση που αφορά:

  • Τους εργαζομένους
  • Το λιγνίτη και τις μονάδες λιγνίτη
  • Την ¨Πτολεμαΐδα V¨
  • Τις τηλεθερμάνσεις
  • Την αντλησιοταμίευση
  • Τα Δίκτυα και η συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών σε αυτά
  • Τη Διατήρηση της τεχνογνωσίας
  • Την ορθόδοξη ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών δικτύων,

αποτέλεσαν βασικές θέσεις που έθιξε ο υποψήφιος Βουλευτής και έδωσαν λαβή για την ανάπτυξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου με το Προεδρείο και μέλη του συνδικάτου.

Οι δύο πλευρές υποσχέθηκαν ότι σε κάθε περίπτωση, η επόμενη ημέρα θα τους βρει ΜΑΖΙ έχοντας ως κοινό σκοπό το συμφέρον των εργαζομένων, των πολιτών, της επιχείρησης και της σχέσεώς της με την περιοχή.

Από το Γραφείο του υπ. Βουλευτή

Π.Ε. Κοζάνης,  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

Ισαάκ Α. Νικολαΐδη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.