Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης απέσπασε το 1ο βραβείο στον διαγωνισμό τραγουδιού του φιλανθρωπικού οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

3 Μαΐου 2023
13:52
Κανένα σχόλιο

Το Ε.Δ.Σ. Κοζάνης απέσπασε το 1ο βραβείο στον διαγωνισμό τραγουδιού του φιλανθρωπικού οργανισμού Make-A-Wish (ΚάνεΜιαΕυχή Ελλάδος), στο πλαίσιο του προγράμματος Αστέρι της Ευχής για το σχολικό έτος 2022-2023.
https://www.youtube.com/watch?v=UsLfxyLhY4A&ab_channel=Make-A-WishGreece

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους συντελεστές του τραγουδιού:

Αλεξάνδρα Παπά, Μουσικό ειδικής αγωγής για τη μουσική σύνθεση και εκτέλεση (πιάνο τραγούδι).
Ελευθερία Μέλα, εκπαιδευτικό θεατρικών σπουδών ειδικής αγωγής για τους στίχους. Γιώργο Αλεξίου, εικαστικό ειδικής αγωγής για την δημιουργία του video. Σε όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του Ε.Δ.Σ. Κοζάνης για τη άψογη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλες τις φάσεις προετοιμασίας του τραγουδιού, καθώς και τη συμμετοχή τους στην απόδοση του.

Τις Θερμές ευχαριστίες μου:
στον μουσικό εκπαιδευτικό, του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης Λάζαρο Καλέα για την συμμετοχή του, καθώς και τη συνολική του βοήθεια (ενορχήστρωση κρουστά) στην απόδοση του τραγουδιού.
Στα παιδιά του συλλόγου Φίλων μουσικής «Βελβεντινές φωνές»: Μαρκέλλα Κάντζιου, Ευαγγελία Καραβαγγέλα, Δήμητρα Λόγα, φωνητικά, μαθήτριες του Γυμνασίου Βελβεντού, Άννα Καστανάρα φωνητικά, μαθήτρια του Λυκείου Βελβεντού. Επίσης στην Ιωάννα Καραχίτου φλάουτο και Ανατολή Μιτλιού, Φλάουτο, μαθήτριες του Γυμνασίου Βελβεντού. Η βοήθεια όλων τους ήταν ιδιαίτερα σημαντική και πολύτιμη.

Τέλος να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον κ. Παναγιώτη Μακρή, Δ/ντή του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης, στην κα Αναστασία Πάτσιου, Δ/ντρια Γυμνασίου Βελβεντού, στην κα Στέλλα Τσακμάκη, Δ/ντρια Γενικού Λυκείου Βελβεντού, για την διευκόλυνση όλων των συμμετεχόντων.

Με εκτίμηση
Ο Δ/ντής του Ε.Δ.Σ. Κοζάνης

Εμμανουήλ Δάλας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.