Παρουσίαση της εργασίας της Ε1 τάξης του 6ου Δημoτικού Σχολείου Κοζάνης με θέμα:΄΄Κοζανίτικο Ιδίωμα΄΄»

3 Μαΐου 2023
18:48
Κανένα σχόλιο

      Σήμερα Τετάρτη, 3-5-2023 πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές της Ε1 τάξης και τον εκπ/κό κ. Τσίρο Δημήτριο η παρουσίαση της εργασίας τους με θέμα:«Κοζανίτικο Ιδίωμα». Αφορμή και έμπνευση για τη συγκεκριμένη δράση στάθηκε το βιβλίο του κ. Μιχάλη Πιτένη με τίτλο «Γιαλάν Ντουνιάς».

     Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο ίδιος ο συγγραφέας ο οποίος αναφέρθηκε εκτενέστερα στο βιβλίο του και στους λόγους που τον οδήγησαν για να το γράψει.

     Εκ μέρους ολόκληρης της σχολικής κοινότητας τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του στο σχολείο μας.

Ο Δ/ντής του Σχολείου

    Ιωάννης Ντόκος

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.