Γιώργος Αμανατίδης – Συναντήσεις με επιχειρηματίες και εργαζόμενους στην Κοζάνη, παρουσίαση του 2ου κύκλου στήριξης της γούνας στη Σιάτιστα

4 Μαΐου 2023
09:05

 

Η τοπική επιχειρηματικότητα, η δυναμική που αναπτύσσει, η υλοποίηση όλων των προγραμματικών δεσμεύσεων της Κυβέρνησης αλλά και οι στρεβλώσεις – προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης του υποψήφιου Βουλευτή κ. Γιώργου Αμανατίδη με επιχειρηματίες και εργαζομένους στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης.

Μικρές προσωπικές – οικογενειακές επιχειρήσεις που εξελίχθηκαν, μεγάλωσαν, στηρίχθηκαν στο τοπικό δυναμικό, κατάφεραν να αναδείξουν την εξωστρέφειά τους και να συμβάλλουν στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.

 Στη Σιάτιστα ο κ. Αμανατίδης είχε τη δυνατότητα να ενημερώσει τους ανθρώπους της γούνας και των γουνοφόρων για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου.

Οι πληρωμές του 1ου προγράμματος ενίσχυσης που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι διαδικασίες για το 2ο πρόγραμμα που αφορά και τους περισσότερους καθώς και όσα θέματα προχώρησαν και επιλύθηκαν το προηγούμενο διάστημα αποτέλεσαν αντικείμενο ενός ανοιχτού όσο και ουσιαστικού διαλόγου.

Η χθεσινή ημέρα ολοκληρώθηκε στο Καλονέρι και στο Μικρόκαστρο. Στο επίκεντρο η ενημέρωση των κατοίκων για την κοινοβουλευτική παρουσία του και αντίστοιχα από την πλευρά των πολιτών η παράθεση ανοιχτών ζητημάτων καθημερινότητας αλλά και γενικότερης πολιτικής

Κοζάνη, 04/05/2022

Από το Γραφείο του

Υποψήφιου Βουλευτή Ν. Κοζάνης – ΝΔ

Γιώργου Αμανατίδη

 

 

4 σχόλια

  • μπραβο γιωργο αποδυκνυεις καθε μερα το ενδιαφερον σου για τον νομο και δεν κανεις μικροπολιτικη με περιοδειες ποτιζοντας μπαξεδες

  • οι άλλοι παρακαλανε για το σταυρό κσι ο Γιώργος ακόμη και τώρα βοηθάει τους επιχειρηματίες τι να πούμε…ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν τον άνθρωπο!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.