Έκθεση φωτογραφίας Πέμπτη 11 και Παρασκευή 12 Μαΐου στον χώρο του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας

4 Μαΐου 2023
20:54
Κανένα σχόλιο

 

Με αφορμή την ολοκλήρωση του μαθήματος “Η Τέχνη στην Εργοθεραπεία” του πέμπτου εξαμήνου, οι τριτοετείς φοιτητές του Τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου μας με πρωτοβουλία του Διδάσκοντα- Διδάκτορα Ακαδημαϊκής Εμπειρίας του Τμήματος Εργοθεραπείας, κο Γεωργίου Κωνσταντίνου, και σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας, το Τμήμα Φωτογραφίας του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια έκθεση φωτογραφίας και έργων τις ημερομηνίες Πέμπτη 11 και Παρασκευή 12 Μαΐου στον χώρο του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας. Σκοπός είναι η ανάπτυξη του κοινωνικού διαλόγου και ο μετασχηματισμός της έννοιας της αναπηρίας. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του μαθήματος από τους ίδιους τους φοιτητές με βάση τη δική τους αντίληψη για το θέμα αυτό και φωτογραφίες, οι οποίες εντάσσονται σε ένα καινοτόμο project με τίτλο «Photo voice” που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας, το Τμήμα Εργοθεραπείας Πτολεμαΐδας και το Τμήμα Φωτογραφίας του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας.

 

Πιο συγκεκριμένα:

 

Πέμπτη 11 Μαΐου και ώρα 9:30-13:30

10:00-10:15 Καλωσόρισμα

10:15-10:30 Ομιλία της Ακαδημαϊκής Υποτρόφου του Τμήματος Εργοθεραπείας Ζάχου Ελένης

10:30-10:45 Ομιλία του Μέλους ΕΕΠ του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Ζυρπιάδη Θεόδωρου

10:45-11:00 Ομιλία του Καθηγητή του Τμήματος Φωτογραφίας του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Θώμογλου Τάσου

11:00-11:15 Ομιλία της Διευθύντριας του Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας Μιχαηλίδου-Δαμιανίδου Μελίνας

11:15-11:30 Μουσικό δρώμενο με τους ωφελούμενους του Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ του Δήμου Βέροιας και την καθηγήτρια τους Αναγνώστου Ελένη

11:30-11:45 Ομιλία φοιτητών του Τμήματος Εργοθεραπείας

 

Παρασκευή 12 Μαΐου και ώρα 9:30-13:30

10:00-12:30 Μουσικές δραστηριότητες με τους μαθητές του 6ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

 

Και τις δύο ημέρες η έκθεση είναι ανοιχτή προς το κοινό.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.