Ομιλία Σωκράτη Βατάλη στην Πτολεμαΐδα: «Η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ είναι εφικτή» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

5 Μαΐου 2023
11:49

 

Η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της προοδευτικής διακυβέρνησης, τόνισε την Πέμπτη το απόγευμα από την Πτολεμαΐδα ο Σωκράτης Βατάλης, μιλώντας στη συνάντηση- συγκέντρωση που διοργάνωσε σε γνωστό καφέ της πόλης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως όσο και αν τα fake news της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτή του τη θέση, το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ψηλά στην ατζέντα και θα γίνει πράξη:

«Εδώ από την κοιτίδα της ενέργειας, την Πτολεμαΐδα, σας λέω πως η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ θα είναι γεγονός με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Όσο και αν λένε ψέματα και μας κατηγορούν, η ευρωπαϊκή πραγματικότητα δείχνει σε Γερμανία και Γαλλία πως η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ είναι εφικτή».

Παράλληλα στην ομιλία του κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν το ΣΥΡΙΖΑ ώστε να απαλλαγεί η χώρα από το «καθεστώς Μητσοτάκη» και να μπει ένα τέλος όσα ζει η ελληνική κοινωνία τα τελευταία 4 χρόνια:

«Δεν έχουμε μαγικό ραβδί αλλά θέλουμε να δώσουμε ελπίδα στη νέα γενιά και τα χαμένα όνειρά της», τόνισε και αναφέρθηκε παράλληλα σε ζητήματα όπως η οικονομική ασφάλεια, οι βιώσιμες συνθήκες εργασίας, το κράτος δικαίου και η παροχή στοιχειωδών υπηρεσιών υγείας και παιδείας.

Τέλος δεσμεύτηκε πως θα δώσει όλες του τις δυνάμεις ώστε να είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία και κάλεσε τον κόσμο σε μια μαζική παρουσία το Σάββατο στην Κοζάνη, στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ώστε να πάρουν όλοι το μήνυμα της ανατροπής.

 

4 σχόλια

    • ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ 5% ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΥΠΙΔΙΚΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΤΟΝΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΑΣ ….ΤΗΝ ΒΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ……

      • Φιλαράκο αφού δεν είσαι Καρυπιδικός πως ξέρεις ότι θα βγει πρώτος και ισοπεδώνεις όλους τους άλλους και ειδικά τους νέους. Γράψε κάτι καλήτερο για όλους να φύγει αυτή η κυβέρνηση που φτωχοποίησε τον Ελληνικό Λαό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.