Κοινότητες της ευρύτερης περιοχής του Ελλησπόντου επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (4-5-2023) ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην Π.Ε. Κοζάνης Θοδωρής Καρυπίδης. Δρέπανο, Κοιλάδα, Καπνοχώρι, Πολύμυλος ,Τετράλοφος, Ρυάκιο, Άγιος Δημήτριος και Ακρινή ήταν οι σταθμοί της περιοδείας του στα πλαίσια των συναντήσεων που πραγματοποιεί σε κάθε γωνιά του Νομού, στο δρόμο προς την κάλπη.Ο κ. Καρυπίδης συζήτησε με τους κατοίκους τα ζητήματα που τους απασχολούν με κυρίαρχο αυτό της αλλαγής στον τρόπο ζωής τους, ως απόρροια της μετάβασης στη μετά λιγνίτη εποχή.
Αβεβαιότητα αλλά και πείσμα είναι αυτό που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά των κατοίκων οι οποίοι κρατούν τα χωριά τους ζωντανά σε πείσμα των καταστάσεων που βιώνουν από την αδιαφορία της Πολιτείας.

Γνώστης των θεμάτων της περιοχής ο κ. Καρυπίδης και έχοντας σαφή εικόνα για το μέλλον της, αναφέρθηκε κύρια σ’ αυτά που μπορεί να δώσει ο τόπος με κατεύθυνση τον πρωτογενή τομέα.
«Χρέος μου είναι να μην σας απογοητεύσω, δέσμευση μου να διεκδικήσω ότι καλύτερο για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής. Μαζί θα τα καταφέρουμε».