Ορκωμοσία 15 μονίμων υπαλλήλων στον Δήμο Εορδαίας (Βίντεο)

5 Μαΐου 2023
12:56
Κανένα σχόλιο

 

 

Η ορκωμοσία 14 εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»-που εντάσσονται πλέον στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Εορδαίας-καθώς και 1 εργαζόμενου στις υπηρεσίες Καθαριότητας επιτυχόντα της προκήρυξης  3Κ/2018, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.

 

Η ορκωμοσία έγινε από τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά ο οποίος, αφού καλωσόρισε κι επίσημα το μόνιμο πλέον προσωπικό, ευχήθηκε σε όλους καλή και παραγωγική νέα θητεία, κάνοντας ειδική αναφορά  στους εργαζόμενους του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», οι οποίοι σε όλο τον εργασιακό τους βίο προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες για περισσότερο από 15 χρόνια, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία και άλλες ευάλωτες ομάδες.

 

Τέλος ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι η δημοτική αρχή θεωρεί όλους τους εργαζόμενους του δήμου συνεργάτες της, στην συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών, προς όφελος των πολιτών της Εορδαίας.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.