kozan.gr: Κουζιάκης σε Μαλούτα και υπόλοιπες παρατάξεις Δημοτικής Αρχής: “Η απόλυτη κωλοτούμπα. Φτάνουμε σε εκλογές και πέφτουν οι μάσκες. Μέχρι χθες δεν σας ενδιέφεραν οι αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων, τώρα τις επικαλείστε για αρνητική γνωμοδότηση. Είναι εξωφρενικό αυτό που συμβαίνει. Επειδή οι εκλογές είναι κοντά κι επειδή υπάρχουν αντιδράσεις είπατε ας αλλάξουμε επιτέλους άποψη κι ας πούμε ότι συμφωνούμε με τη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου. Πού ήταν η γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου στα Σιδερά, πού ήταν στα Λίβερα;” – O εκνευρισμός του Δημάρχου κι οι “απαντήσεις” που προσπάθησε να δώσει (Βίντεο)

8 Μαΐου 2023
21:25

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης στη συζήτηση για τη γνωμοδότησή του σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε παραχωρούμενες κοινόχρηστες εκτάσεις ιδιοκτησίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην Τοπική Κοινότητα Νέας Νικόπολης (Σκαφίδι), όταν ο Δήμαρχος Κοζάνης, επικαλούμενος την αρνητική γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου, εισηγήθηκε, αντιστοίχως, στο Σώμα, την αρνητική γνωμοδότηση. Η στάση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χάρη Κουζιάκη ο οποίος έκανε λόγω για κωλοτούμπα κρίνοντας τη στάση της Δημοτικής Αρχής, όλο το προηγούμενο διάστημα, σε αντίστοιχα θέματα. “”Η απόλυτη κωλοτούμπα. Φτάνουμε σε εκλογές και πέφτουν οι μάσκες. Μέχρι χθες δεν σας ενδιέφεραν οι αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων, τώρα τις επικαλείστε για αρνητική γνωμοδότηση. Είναι εξωφρενικό αυτό που συμβαίνει. Επειδή οι εκλογές είναι κοντά κι επειδή υπάρχουν αντιδράσεις είπατε ας αλλάξουμε επιτέλους άποψη κι ας πούμε ότι συμφωνούμε με τη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου. Πού ήταν η γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου στα Σιδερά, πού ήταν στα Λίβερα;” ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε το σχετικό απόσπασμα που σας παρουσιάζει το kozan.gr

23 σχόλια

  • Χάρη, πραγματικά αξίζεις να έχεις μια ευκαιρία στην διοίκηση του Δήμου εσύ και η κίνηση.. Δεν σχολιάζω τους τωρινούς, δεν έχω τι να πω, απορίας άξιο πως αυτοί οι άνθρωποι διοικούν την πόλη μας..

    • μαλούτα πρόδωσες την ψήφο μας η Κοζάνη πάει πολύ πίσω Ενώ η Ελλάδα αναπτύσσεται μας κορόιδεψες και πρέπει να ντρέπεσαι για αυτό θα φας μεγάλο μαύρισμα κάνουμε αγώνα

  • Εγώ τώρα έχω μπερδευτεί: ποιος ήταν ενάντια στη γνώμη των τοπικών συμβουλίων; Η δημοτική αρχή του 65% ή ο κ. Κουζιάκης του 35%? Αν δεν με απατούν τα μαθηματικά μου μάλλον η κίνηση. Και στην τελική ας πει ο κ. Κουζιάκης γτ δεν βρήκε σωστή να ψηφίσει ούτε μια παραχώρηση; Βαφτίζει το άσπρο μαύρο και αγκαλιάζουν όλες τις αντιδράσεις πιστεύοντας ότι αυτό από μόνο του είναι ικανό να τους κάνει δημοτική αρχή.

    • Υπέγραψες το προικώο και πιέζεσαι; Χάλια έγινε η περιοχή από τα καθρεφτάκια συγκεκριμένων συμφερόντων.

  • Οι ΑΠΕ όπως γνωρίζουμε όλοι “προίκισαν” θυγατέρες αυτοδιοικητικών, ανώτερων υπαλλήλων και λοιπών παρατρεχάμενων

  • Μόνο Καμπουριδης…. Τέρμα οι χαρτογιακαδες….Κι όσοι συνεργάστηκαν με το κατεστημένο !

  • Μπράβο στον Χάρη τον Κουζιακη, στο Μαυροδένδρι όταν τους είπαμε ότι τα φωτοβολταϊκά μπαίνουν στα σπίτια μας γελούσαν, μας κοροιδευαν και έλεγαν ότι είμαστε κατά της ανάπτυξης. Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές το γύρισαν.Μαλουτας, Μιχαηλίδης, Αλεξανδρίδης η απόλυτη ξεφτίλα!

  • Έχεις δει την απάντηση των τοπικών συμβουλίων στο Μαυροδένδρι, στο Βατερό στα Σίδερα και τα Λιβερά αλλά και την γνώμη του κόσμου? Υιοθετείς την γνώμη του Μαλουτα που είναι η κωλοτουμπα λόγω των εκλογών. Η Κίνηση λέει όχι στα φωτοβολταϊκά για συγκεκριμενους λόγους.

    • Ε, ΚΑΙ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ . ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΠΟΥ;

  • Ε, ΚΑΙ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ . ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΠΟΥ;

  • Επιτέλους καποιος να τους ξεμπροστιάσει. Μας κοροιδευουν στα μουτρα μας, μιλάνε τωρα οτι σεβονται τα τοπικά συμβούλια, οι υποκριτές. Ντροπή σου Μαλούτα, μονο ντροπή και στους αλλους δυο! Συγχαρητηρια κυριε Κουζιάκη.

  • Α ρε Σαββα Αλεξανδριδη που καταντησες να στραβοκαταπινεις και να μην ξερεις πως να δικαιολογησεις την κωλοτουμπα σου και να λες περι ανεμων και υδατων για τις εκμισθωσεις. αρε Σαββα αντι να εισαι με τον λαο με ποιους πηγες τελικα. κριμα

  • Ο Μαλουτας νομίζει οτι θα ξεχασουμε τι εκανε. Δεν ξεχνάμε Μαλούτα ουτε την Μανα Νερού, ουτε τα φωτοβολταικά στο Μαυροδεντρι ουτε τιποτα. ολα εδω πληρωνονται.

  • Συμφωνώ και με το χάρη Αλλά θεωρώ ο μόνος που μπορεί να σταματήσει αυτή την κατρακύλα είναι ο Καμπουρίδης το έχει αποδείξει και στην περιφέρεια

  • Ο Μαλούτας εδώ και χρόνια έχει χάσει την επαφή με την κοινωνία έχει καταφέρει με την συμπεριφορά και με τις πράξεις του όλος ο κόσμος και όλες οι κοινωνικές ομάδες να είναι απέναντι του. Όλες του οι απόψεις του και κινήσεις του είναι σαθρές πλέον δεν σέβεται τίποτα και κανέναν. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εξυπηρετεί συμφέροντα μεγαλοεπενδυτών που καταδυναστεύουν την περιοχή μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.