Επίσκεψη του υποψηφίου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θ. Καρυπίδη στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ

9 Μαΐου 2023
15:04

Τον τέως Περιφερειάρχη και νυν υποψήφιο Βουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρο Καρυπίδη, υποδέχθηκαν σήμερα στα γραφεία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στελέχη του σωματείου.
Ο κ. Καρυπίδης είναι γνώστης των προβλημάτων της περιοχής, έχει διαχειριστεί θέματα που άπτονται των λιγνιτών αλλά και των εργαζομένων και έδειξε πρόθυμος να υποστηρίξει τις θέσεις του Συνδικάτου για τις αρνητικές συνέπειες που επιφέρει η βίαιη μετάβαση.
Με μια διαχρονική σχέση να συνδέει τα δύο μέρη, ειδικά την εποχή που ο κ. Καρυπίδης υπηρετούσε τη θητεία του στην Περιφέρεια, αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και αντιλάγησαν θέσεις κυρίως επί των ενεργειακών ζητημάτων, ενώ συζητήθηκαν και θέματα των εργαζομένων και της κοινωνίας που βιώνει πολύ άσχημες συνέπειες από την απολιγνιτοποίηση.
Κοινό σημείο, η ανάγκη να υπάρξει παράταση χρονοδιαγράμματος, ώστε η μετάβαση να αλλάξει χαρακτηριστικά, να υπάρξει ομαλότητα και χρόνος, ώστε να αποκατασταθούν στρεβλώσεις που δημιούργησαν οι «βίαιες» διαδικασίες και να δοθούν πραγματικά αναπτυξιακά κίνητρα.

Ένα σχόλιο

  • Θυμήθηκαν μαζί τα παλιά; Τότε που έστρωνε κόκκινο χαλί στην περιφέρεια για να υποδεχθεί τον Σταθάκη με το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.